ExtraExtra!! Fröken Sverige gör come-back i Miss Universum 2009!

Jojo-äntligen inser Panos att det finns behov av ett svenskt deltagande i världens näst största skönhetstävling Miss Universe!
Efter påtryckningar från andra intressenter och möjligen miss Universe-organisationen själv är det nu konstaterat att vi får en svensk deltagare i 2009 års upplaga av Miss Universe!
Vinnaren koras 30 april och kommer vaskas fram bland fem kandidater som presenteras på www.frokensverige.se f.o.m 15 mars och framöver.
Det är för väl att Panos Imperios inser det slutvelat om eventuell ny profil för Nya Fröken Sverige-bl. a har man motsatt sig de officiella reglerna vad gäller baddräktsmomentet o dy.
Men nu verkar allt det vara utagerat och det är bara att tuta och köra!

Lycka!!! tycker vi på Drottningar! och håller tummarna att de lyckas vaska fram en värdig kandidat när vi nu gör efterlängtad come-back i en tävling där Sverige har verkligt gott anseende!!

Nu åker vi-Nya Fröken Sverige 2009 är igång!!!

eja

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej jag har sett en annan annons om miss universe sweden på modeseglaren.blogg.se



Du som är insatt i skönhetstävlingarnas värld kan väl kolla upp vem som egentligen har alla rättigheter att skicka svenska kandidaten till miss universe eftersom fröken sverige också skriver att de skickar svenskan till stora finalen.



Skulle vara intressant att få veta hur det ligger till då det finns två

2009-03-09 @ 11:02:43
URL: http://sannakaisas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0