Först ingen svensk Miss Universum-nu två(!!!) kandidater??!

Jojo-nu händer det saker i Miss-Sverige(och just den veckan är Drottningar! på semester...).
Från ingen är det nu två(!!) agenturer som menar att just de har rätt att utse årets kandidat till Miss Universe 2009 som avgörs på Bahamas 30 augusti.
Dels är det "gamla" ägaren Panos Emporios som blåst liv i sitt embarmeliga projekt Nya Fröken Sverige, dels är det forna Miss World Sweden-arrangören Joakim Granberg och Starworldentertainment  som ordnar landsomfattande uttagning med stor final i Stockholm 5 juni.
Panos kör nätvarianten och låter fem deltagare göra upp om titeln Nya Fröken Sverige. Final 30 april, på självaste  Valborg minsann.
Frågan är bara vem som har rättigheterna att utse Sveriges representant i en av världens största skönhetstävlingar?
Just nu verkar det vara Starworld som sitter med korten på hand.
Deras hemsida www.missuniverse-Sweden.com innehåller alla fakta om finaldatum och plats medan www.frokensverige.se vacklar litet med info och ville skicka vinnaren till finalen redan i maj...
Men samtidigt känns Nya Fröken Sverige som ett mer seriöst projekt-Panos har haft tid att slipa fram ett program som kanske gör tävlingen mer rumsren-Starworld syns satsa mer på de "gamla" vanliga kalenderflickorna, se bara deras sida på Facebook där man kan skicka in bilder i hopp om att komma med...
Om bara Panos fick igång Nya Fröken Sverige ordentligt kanske det skulle leda till mer respekt för skönhetstävlingar i vårt avlånga rike.
Men som det verkar är det som sagt Starworld som har patentet på årets Miss Sweden Universe 2009.
Ska bli spännande att se hur denna såpa utvecklar sig.
Hur som helst kommer Sverige att vara med i Miss Universe 2009 och det är ju super, eller hur?!!

eja

Kommentarer
Postat av: Monica

Det känns ändå som om Panos ångrat köpet av tävlingen.Han tycks känna isande vindar och drar öronen åt sig.Eller är det bara så jag tolkat det?

2009-03-11 @ 09:22:55
URL: http://thewritetstuffblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0