Guide till Pedros ande!

Om du inte upptäckt Pedros ande ännu är det bäst att knäppa på Tv7 vardagar kl 17.00, repris dagen efter kl 07.00 eller göra som jag, gona ned er i soffan och följa veckans alla fem episoder i helgreprisen om söndagarna kl 14-18!

Vad handlar då denna ljuva telenovela om?
Jo, rikt folk som har bekymmer precis som alla andra.
Don Pedro har just gift sig med undersköna Isabel ung nog att vara hans dotter. Men såklart har den fagra skönheten en agenda. Tillsammans med älskaren Andrés ska de se till att gubben kolar och ta över hela imperiet.
Don Pedros dotter Angela är dem på spåret och återvänder från Europa lagom till bröllopet.

Trotjänarinnan Abigail bor på gården med sina två vuxna söner , Antonio som studerar och trånar efter Angela, Simon som drar över tjänstefolket utan att blinka.
Don Pedro sörjer om dem som de vore hans egen familj, fadern är en nedsupen uteliggare som Abigail kört på porten.

Don Pedro jagas av en mardröm, han ser en bonde som flyr genom ett fält. Detta plågar honom svårt. Han lider av allehanda later och kroppen börjar säga ifrån.
Han har kontakt med Gaetana, en spåkärring, som han tror ska rädda honom från denna avskyvärda förtrollning.
Walter är Pedros privata bekänt och han tycker INTE om Gaetana.

Isabels snobbiga mor Nina och sjukliga kusin Valeria flyttar också in på gården efter bröllopet. Nina retar gallfeber på de flesta då hon försöker göra sig finare än hon är.
Valeria är den fula ankungen som anas skall förvandlas till en ljuv svan.

Andrés är en casanova som inte drar sig för att flörta med damerna. han bjuder ut Angela och Isabel blir genast svartsjuk. Han förklarar att han gör det för att skicka tillbaka Angela till Europa och bli av med ett potentiellt hot, men Isabel genomskådar honom.
En dag berättar hon för Andrés att hon inte kan gå vidare med planen att döda Don Pedro.
Andrés överräcker henne en dos gift och säger åt henne vad hon ska göra.
Med mörk blick ser isabel Andrés åter kurtisera Angela och bestämmer sig för att hämnas hans snedsteg istället för att döda sin make!

Wow-detta är raffinerat, eller hur? Och dessutom kryddat med latinskt temperament, svulstiga scenografier och grälla kreationer.
Kan det bli bättre??



Undersköna Isabel! Har jobbat sig upp på Don Pedros fabrik och är nu hans unga hustru. Har ett förhållande med Andrés och en dödlig plan för sin äldre make. Dras med en fruktansvärd mor och sin kusin som förtycks av fruktansvärda faster.



Sexige Andrés! Chef för fabriken där han träffade Isabel. Är karriärslysten, charmerande, och drar sig inte för att ta det han vill ha.



Dockan Angela!Återvänder från europa för att stoppa faderns bröllop med "lycksökerskan" Isabel. Har ett förflutet med Antonio som åter väcks till liv. Charmas av Andrés. Har komplicerat förhållande till fadern.



Trygga Abigail! Husfru hos don Pedro. Mor till Antonio och Simon. Separerad från sönernas far som dricker och lever på gatan.



Storebror Antonio med läsarhuvudet och den djupa blicken gömd bakom glasögonen...
Trånar efter Angela. Don Pedro sponsrar hans gymnasiestudier.



Lillebror Simon är en kvinnojägare. Skäms inte att belägra en tjänstekvinna eller två i stallarna, bakom buskar etc. Vill jobba på fabriken istället för att studera. Ger mamma Abigail gråa hårstrån med sitt vilda leverne.



Den blyga Valeria. Kuvad av sin faster Nina och hunsad av isabel. Älskar don Pedros pianospelande. Anar man månne en ful ankunge som blommar ut till en underskön svan?

Pedros ande heter El cuerpo del deseo i ursprung och är producerad av Telemundo.  155 delar.

eja

Kommentarer
Postat av: annen

Vilka snyggingar! Det här kan ju vara värt att titta på medan potatisen kokar!



Tack för en snygg entré till såpan! Du skriver bra!

2009-03-17 @ 12:35:42
URL: http://medlem.spray.se/glamoursallskapet
Postat av: Monica

Han i vita skjortan är fin :=)Hubba hubba.

2009-03-22 @ 18:04:02
URL: http://thewritetstuffblogg.blogspot.com/
Postat av: Rosalie Nylen

ni vet inte att pedros ande är kl22 på 7an repris 0330på natten dåligt med så gammal information . i fredags sändes ett gammalt avsnit på natten .mvh Rosalie Nylen

2010-08-08 @ 09:57:48
Postat av: elisabeth siemiencoff

ja den är toppen och den vackre Salvador. Har sett kl 2200 men det är ändrat utan förvarning altså kl 1700

2010-10-05 @ 20:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0