Drottningar! mötte Miss World Sweden!Drottningar! har hållit session med årets Miss World Sweden!
22-åriga Jennifer Palm Lundberg visar sig vara en mycket jordnära och ödmjuk skönhetsdrottning.
Hon halkade in på ett bananskal, vinnaren Amanda Ulfdotter  entledigades från titeln efter konflikt med Miss World Sweden-organisationen, bl.a  hade hon kontrakt med modellagentur i Sydafrika vilket man inte får ha som Miss World Sweden-representant, och dessutom  hade hon problem med kontraktet i sig.
Men det är nu bakom oss och nu är det vackra Jennifer som gäller!
Kvinnan som har en jobbig bakgrund i form av anorexi, en sjukdom som plågade henne under lång tid och ledde till ett års sjukskrivning. Men nu har Jennifer återhämtat sig och känner sig redo att dela med sig av sina vederbördor.
Detta kommer att vara hennes projekt under "välgörenhetsobjektet" i Miss World-finalen. Hon hoppas också få nå ut till den stora massan här hemma och informera om hennes kamp tillbaka från sjukdomen.
I talangmomentet tänker hon dansa samba, något hon gjort i sex år i en sambadansgrupp.
Vidare ska hon ge sig i slag med atletiska tävlingar i finalen och där verkar det inte vara några som helst problem heller.
Kort sagt, Jennifer är verkligen laddad att göra sitt bästa borta i Sydafrika för att placera sig själv och Sverige bra i årets Miss World-final som avgörs på själva Lucia-dagen.
eja föreslog Lucia-dräkt som "nationaldräkt" men tydligen får de tävlande inte bära krona under det momentet. Men vad bär inte alla latinskor på huvudet i form av fjäderskrudar och dylikt?
Nåväl, istället är det en moderniserad variant av Sverigedräkten som gäller garnerad med litet extra swarowskikristaller  längs dekolletaget.
Och som gåva till välgörenhetsauktionen kommer Jennifer att ta med en "Sverigedocka" iklädd folkdräkt.
Det blir också bikini-moment och aftontoilette förstås!

Jennifer tillbringar dagarna med att studera inredning och jobba på biluthyrningsfirma där hon städar ur bilarna, tankar dem och fixar till dem-så hon är inte rädd att få olja på fingrarna vad det verkar!
Jennifer verkar ödmjuk och chosefri till sättet. Hon har fått pep-talk av fjolårsvinnaren Annie Oliv som representerade oss med den äran i fjolårets Miss World!
En 4eplats blev det då och nu håller vi tummarna för att Jennifer ska lyckas ännu bättre!!!

Heja, heja, skanderar eja och passar på att tacka Ekaterina Zharkova Fahlberg och Jennifer Palm Lundberg för en trevlig pratstund som jag hoppas leder till en nytändning för Miss World Sweden i Sverige.
Ut i tidningarna och websidorna/forumen och lansera Jennifer som vårt stora hopp i världens största skönhetstävling!!!

eja 

Kommentarer
Postat av: Monica

Grattis! Det verkade vara ett trevligt möte.

2008-11-04 @ 09:54:18
URL: http://gazzettadeglamour.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0