Fröken sverige Earth på plats i Manila, Filippinerna!Årets upplaga av Miss Earth är igång  och 95 skönheter av varierande grad har anlänt till Filippinerna. Svenska Fanny Blomé är på plats och ses som 3 från höger på bilden. Blond och ståtlig tronar hon bland de andra skönheterna.
En tidig favorit är Miss Schweiz som representeras av vacker dam med persiskt påbrå.Så länge Iran självt inte ställer upp får vi lita till perser från andra delar av världen. Minns ursköna Nazarin som representerade Canada härom året så bra i Miss World att hon slutade på en hedrande andraplats...!
Man kan notera här ovan att Miss Venezuela nog gjorde sig bättre på de retucherade bilderna de släppte på henne vid finalen i Venezuela...här dalar hon minsann. Även Ungern överraskar negativt. Då är vi desto mer glada över Miss Rumänien som presenterades här på Drottningar! tidigare.
Men än är tävlingen bara i sin linda och mycket kan hända. Bl a väntar vi på storfavoriten Thelma Rodriguez som representerade Nicaragua med den äran i årets Miss Universe. Nu är hon sugen på revanch minsann!

eja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0