Drottningar! mötte Renate inför Miss Earth!En varm höstdag sammanstrålade Drottningar! med Renate mitt i hjärtat av Stockholm. Det är snart dags för avresa till Miss Earth och Renate tippas som vinnare av många intresserade experter.Vi diskuterade flytten av tävlingen från Thailand till Filippinerna vilket ställde till det så till vida att det behövdes ny flygbiljett men annars är Renate laddad och redo för denna hennes sista skönhetstävling innan hon "pensionerar" sig från branschen.
Men innan dess tänker hon ta hem guldet till Sverige minsann.Miss Earth delar ju ut fyra titlar varav alla stannar kvar i värdlandet och representerar en vecka efter finalen. Skulle vi knipa om inte vinsten, men en av de andra tre titlarna är det ändå det bästa Sverige gjort under de 11 år tävlingen funnits.
Och mycket tyder på fin placering.
Renate har lagt ned hela sin själ i projektet Save our Earth och spelat in filmer om återvinning, Global warming mm. Detta gör att hon måste läsa på mycket om ämnena-kanske blir hon Sveriges nya miljöambassadör?
Filmerna gör hon alldeles själv-OK, pojkvännen håller i kameran-men redigering mm ordnar hon med den äran.
Besök www.renatecerljen.se  för smakprov.Renate posar med en byst av mannen som skapade gymnasiet där hon utbildat sig inom friskvård. Ett ämne som också är viktigt för världens framtid.
Denna kvinna är som klippt och skuren för Miss Earth!Vad gäller kläder mm inför finalen har hon lyckats finna en underbar aftontoilette i citrongult med paljetterat liv som hon tror kommer att skina under aftonklänningsmomentet.
Annars är det knepigt med sponsorer ännu. Sverige måste vakna och inse vilken PR-grej dessa tävlingar är.
En bra placering skulle gynna detta minsann.
Renate är en dam med skinn på näsan- hon är vårt starkaste kort i Miss Earth någonsin!Nu håller vi tummarna för Renate i Miss Earth! Tidningen Kvällsposten kommer att följa henne inför tävlingen.
Även Aftonbladet söndag har gjort miniintervju-och så har ni ju Drottningar! som uppdaterar er om denna skönhets resa mot Miss Earth 2011!Heja Sverige!! Renate viftar stolt vår blå-gula fana!Den 4 december avgörs Miss Earth i Manila Filippinerna!

eja

Kommentarer
Postat av: davve

tror verkligen miss earth är rätt tävling för renate... så hoppas stort på henne!

2011-11-03 @ 12:57:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0