Miss Frankrike World/Universe 2012!Denna vackra skapelse är Frankrikes hopp i både Miss World och Miss Universe 1012. Och visst har hon chans på endera kronan, med sitt flammande hår och avväpnande leende.
Drottningar! tippar Frankrike högt i bägge finalerna!eja 

Ronnia har hela världen i sina händer...!En underbar bild!
Vår vackra Miss Universe Sweden 2011 håller hela världen i sin hand.
I Södertälje har Kulturskolan smyckat brofästet mitt i stan med ljuvliga bilder vilket gjorde en fantastisk bakgrund till Drottningar!s bilder av urvackra Ronnia.

Läs mer om denna skönhetsDrottning! i reportaget nedan!eja

Drottningar! mötte Ronnia-Miss Universe Sweden 2012!Det var en solig dag i Södertälje igår när Drottningar! sammanstrålade med en strålande Ronnia Fornstedt ute på stan.

Ronnia var lycklig-äntligen är hon på benen igen, efter att ha varit halvt sjukskriven.
Allt började med att hon vaknade en morgon och inte kunde stå. Det visade sig att hon gått för mycket i högklackat och diskarna i ryggen kommit i kläm. Så nu har vår Miss gått på sjukgymnastik för att komma i form ånyo.Och visst är hon i form! Tiden som konvalecent tillbringade hon med att se Glamours 25 första avsnitt på DVD och Luckys chans. Idel 80talssåpa med andra ord! Och extra bra det där med Glamour, tycker Drottningar!Inför Miss Universe Sweden 2102 vet hon inte alltför mycket ännu.
Ronnia ska vara konferencier och följa med på den riksomfattande turnén där framtidens Missar ska vaskas fram.Finalen är satt till slutet av augusti, början av september.
Ronnia kommer att dela med sig av sina erfarenheter och knep till den lyckliga som får äran att representera
Sverige i den stora finalen i december.En rolig anekdot: Ronnias svåger är god vän med mästerfotografen Fatils bror, så på så vis ordnades fotosession borta i USA för Ronnia. Först efteråt insåg hon hur stort detta är. Fatil är Miss Universes fotograf sedan 10-talet år och där ringer hon upp från Sverige och småpratar med honom. Fatil meddelade att han skulle ta bilder av Mrs Trump, men kunde fota Ronnia samma dag. Först då insåg Ronnia storheten i det hela.

På grund av den sena finalen kommer Ronnia att bli en av våra mesta Missar-2 månader längre regerar hon som Miss Universe Sweden.eja

Glamour fyller 25!!

Dags att fira vårt vardagsnöje som är Glamour.
Den 23 mars 1987 startade vårt vardagsnöje borta i USA. 3 år senare fick vi svenskar ta del av familjen Forresters liv och leverne.
Det firar vi nu med en härlig bildkavalkad:
Allting börjar med Ridge och hans kärlek till ljuva Caroline. Ack, sådan kärlek! Men vägen till altaret blev lång.Och i bakgrunden lurade en blond lycksökerska...Minns i seriens tidiga skeende, underbara Margo som blev gravid med Clarke, men som fick se sig ratad och istället gifte sig med Bill Spencer. Margo är en av seriens vackraste, helt klart.Stephanie och Eric är seriens nav som allting kretsar kring. Efter många turer är de fortfarande tillsammans...Alla älskade vi väl Sally Spectra, underbara skaparen av modehuset Spectra Fashion och Macys mor. Här uppträder de tillsammans med Thorne och Eric för utsålda lokaler i Holland-en show som också visades på tv här hemma, liksom det var ett inslag i serien minsann.Grant Chambers var en omtyckt karaktär som hann med att gifta sig med både Brooke och Macy innan han gick hädan i cancer...Här glittrar glamourösa damer tillsammans med James Warwick på glammig tillställning. Underbara Darla som sedan blev fru Thorne Forrester och för alltid saknad i den tragiska bilolyckan med Taylor bakom ratten...Eric släppte in en riktig orm när han gifte sig med barnflickan Sheila. Hon drog sig inte för något att nästla in sig i Forresters innersta. Kidnappning, mord, förgiftning-ja, allt hann denna toka med innan hon burades in och skeppades hem till Genoa City. Lauren, Stephanie, Amber, Taylor, James, Maggie etc-alla råkade de ut för denna galna kvinnas tokiga idéer. I genoa City opererade Sheila om sig till kombattanten Phyllis och blev sedan skjuten till döds av en tillfångatagen Lauren som äntligen fick hämnd på kvinnan som åsamkat henne sådan smärta.
Familjen Forrester smilar upp sig. Stephanie sitter i rullstol efter att Sheila förgiftat henne med kvicksilverpiller. Thorne ser onekligen ung ut här...Morgan deWitt lämnade en otäck överraskning till en nyfiken Clarke...Taylor dör efter Sheilas skott...Sally och Gladys under en av sina manövers. Incognito som rörmockare minsann! Men det var inte första-eller sista gången dessa damer spökade ut sig...Nick  och Jackie Payne gör debut i vårt vardagsnöje-samtidigt som TV4 planerar lägga ned Glamour. Men vi tittare protesterar och räddar kvar vårt vardagsnöje, nu i Tv4+!!Ridge och styvdottern Bridget inleder ett förhållande-både hennes pappa Eric och tittarna förfasas!Linda Gray-Sue Ellen från Dallas-dyker upp i vårt vardagsnöje som Priscilla, blivande svärmor åt Hector, som spelas av Lorenzo Lamas-Lance från Falcon Crest. Tala om såpavibbar!!Det hettar till mellan Jackie och Deacon, vilket ogillas av hennes son Nick.Taylor återvänder från de döda och återförenas med sin sanna kärlek Ridge. Hon blev kidnappad av prins Omar och levde i hans land under flera år för att äntligen lyckas slå sig fri att återse sitt hjärtas kärlek-Ridge. LYCKA!!!Familjen Logan har länge stått i seriens centrum, framför allt Brooke som varit med de flesta Forrester-männen vid det här laget. Familjen har återtagit en stor del av handlingen bl.a genom återkomsten av hennes systrar Donna och Katie. Även dottern Bridget har en central roll som Erics dotter och mor till Owens barn etc.Vi fick veta mycket om Stephanies tragiska förflutna när hennes mor Ann introducerades. Bl. a att hennes far våldfört sig på henne under uppväxten. Lillasyster Pam visste men förträngde allt. Nu är Ann död, och Stephanie har andra demoner att bekämpa. Bl.a cancern som tycks ha lämnat henne...En av de största skandalerna Brooke varit inblandad i-och de är många!-är hennes förhållande med Ridge och Taylors son Thomas. Som tur var visade det sig vara en lögn och de fullbordade aldrig förhållandet...
Men en zebra kan aldrig ändra mönstret så...
Innan Thomas var det dotterns pojkvän Oliver....Det unga gardet har tagit över serien. Taylor och Ridges dotter Steffy är numera i centrum, tillsammans med Brooke och Deacons avkomma Hope. Och så klart strider de om samma man som en gång Caroline och Brooke gjorde om Ridge.
Historien återupprepar sig...i 25 år till får man hoppas!

Än en gång-GRATTIS Glamour, och tack för 25 härliga såpaår!!

bilder ovan från CBS Photo och JPI Studios


eja
2 starka Missar inför Miss Universe 2012!

I helgen utsågs inte mindre än 5 olika skönhetsdrottningar! Ecuador var först ut och där vann storfavoriten Caroline i grön klänning ovan.Caroline räknas redan som en av favoriterna  i Miss Universe senare i år. 2an i vit klänning går till Miss World och 3an i rosa blir Ecuadors hopp i Miss International 2012.

Även Miss Nicaragua har utsetts och där vann ännu en storfavorit, vackra Farah som Drottningar! tippar kommer högt när Miss Universe avgörs i December.Vackra Miss Nicaragua kröns av fjolårets segrarinna. Farah tippas högt här på Drottningar! och räknas nu som storfavorit till Miss Universe-titeln.
2an Keykoll blir Nicaraguas representant i Miss International 2012.

eja

Glamour firar 25 år!!Tala om glitter och glam när Drottningen! av såpa firade silver härom helgen! Nästan hela skaran av skådespelare sammanstrålade på ett glittrigt mingel på ett av LAs  mer fashionabla etablissemang.
Ovan ståtar Jacqueline MacInnes Woods som seriens nya bitch i form av Steffy Forrester. Och så vacker hon är-nés pas?

Vidare minglade  nästan alla seriens stjärnor förutom Drottningar!s favorit Lesley-Anne Down som så nesligen fått sparken efter 9 år. -Buuuuuu!!

Nåväl, Ronn Moss(Ridge) lyste också med sin frånvaro, så kanske LAD var upptagen med annat...?

Tänk att detta vårt vardagsnöje glatt oss i 25 år i det här laget...? Fantastiskt! Halva livet har familjen Forresters liv och öde fascinerat mig gladeligen!
Samtidigt har vi blivit goda vänner , vi i Glamoursällskapet som möttes efter att tv4 planerade lägga ned vårt vardagsnöje.
Så visst kan man se både en såpa OCH leva ett liv med goda vänner  samtidigt!

Här är för 25 år till med vår passion som är Glamour!Urvackra Hunter Tylo(Taylor) minglade så klart......liksom hennes tv-kärlek Winsor Harmon(Thorne).Tokiga Pam fanns på plats i skådespelerskan Alley Mills.Höggravida Jennifer Gareis räds inte en fest minsann!Adam Gregory anammar den nya trenden med flufa och städat yttre.Adrienne Frantz(Amber) har blivit en riktig fashionista-eller hur??

Hoppas på bildreportage från minglet i svenska tidningar framöver.

eja

Fira Kvinnodagen med fyrklöver av israeliska skönheter!Israel har korat sina största skönhetsDrottningar i direktsänd tv-gala.
Vinnaren ser vi längst till vänster-och hon får därmed representera Israel i världens största skönhetstävling Miss World 2012.
2an-2a från vänster-blir Israels representant i Miss Universe med den äran.

Ska bli spännande att se hur det går för dessa skönheter framöver.
Nu bidar vi Kvinnodagen med dessa fagra möer  och blickar fram mot en superhelg  nästa vecka där 3 latinamerikanska länder korar sina vackraste Missar bl.a Ecuador och Nicaragua.
Spännande!!

eja

Miss Ryssland tappar kronan....Hårfager är hon, nya Miss Ryssland..kanske var det därför kronan gled ner från hennes huvud under ärevarvet?
Hur som helst, Ryssland har valt sin representant i Miss World och Miss Universe. Här kör man med samma kandidat i bägge tävlingarna  vilket kan vara bra ur fansens synpunkt.

Hoppas kronan klarade sig och snart är på vinnarens huvud ånyo. Någon annan känns hon inte erövra  i dagsläget...

eja

As the world turns blir websåpa!!Tro´t eller ej-men i och med nedläggningen i USA 2010 kommer nu resten av världen att få ta del av denna supersåpa helt i klass med den bästa-Glamour!!
ATWT har visats i USA i 60 år men nu är det slut.
Istället får vi följa intrigerna i Oakdale via webben:
www.worldturns.nl
ATWT var som störst i Holland och Sydafrika därav adressen. Episoderna är gratis, allt du behöver göra är att registrera dig på siten. Avsnitten är från 2005(Holland) och 2007 (Sydafrika) så det är bara att dyka i och följa Lucinda, Lily, Kim och alla de andra.Äntligen får vi nordbor följa Kims och häxan Barbaras liv och leverne. Barbara har svenskt påbrå då hon varit gift med prinsen James Stenbeck minsann! Tillsammans har de sonen Paul. James har liksom fågeln Fenix återvänt från döden-otaliga gånger och varje gång blir Barbara lika överraskad.
Serien kommer att få mer svenskanknytning när prinsessan Vienna gör entré, men mer om det framöver.

Nu njuter vi av dramat i Oakdale-As the world turns! Mer om skådespelarna följer.

Kärlek a la ATWT:Det började 1985-den smaskiga kärleksstoryn mellan Lily och stallpojken Holden. Och fortsätter av och till:Lily och Holden-ATWTs superpar!

eja

RSS 2.0