Miss Universe Sweden Göteborg; Hanni Beronius!Hanni blev "inlurad" i tävlingen av sin chef och vips, så blev hon utsedd till Miss Göteborg 2012 och gör upp om titeln Miss Universe Sweden 25 augusti.
Tänk, vilken vacker askungesaga-och en så vacker askunge!
Hanni har vittring på seger minsann!

www.direktpress.se/sv/Bloggar/ bevakade delfinalen under bloggen Banfields bästa.
Håll tillgodo!

eja 

Miss Sollefteå Universe Sweden är Johanna Janzon!Heja norrland!

Denna klassiska skönhet ska nu försvara vår största landsdel i finalen 25 augusti och slåss om Miss Universe, Miss Earth, Miss International Sweden-titeln.

eja 

4-tal i Misser från Paraguay!Det blev storfavoriten Egni som tog hem högsta titeln i Miss Paraguay härom dagen. Henne känner vi igen från fjolårets Miss World och nu är det alltså Miss Universe som hägrar för denna vackra blondin(längst till höger ovan).
Jämte henne ståtar Alexanda som ska åka och tävla för Paragauy i Miss Earth 2012.
I vitt en annan bekanting Nicole, som vi tidigare sett i Miss World och  Miss Earth. Denna gång ska hon representera sitt land i Miss International .
Damen i rött får tävla i lokal tävling gällande de sydamerikanska länderna.

Även Miss World Paraguay utsågs. Skönheten med det italienklingande namnet Fiorelle får den äran:Fiorelle jämte vinnaren Egni som nu ska ta Miss Universe 2012 med storm!

eja

Rebecka Persson satsar hårt i Miss World Sweden 2012!Inte nog med att hon redan intervjuats av lokaltidningen Länstidningen i Östersund, hon har också gjort radioprogram tillsammans med vår största Miss Yvonne Ryding!
Och detta redan innan hon blivit uttagen till finalen minsann!
Vad månne bliva av detta?
Rebecka är sannerligen ett Miss-ämne så vi är många som håller tummarna att det räcker ända fram.
28 juni avgörs det hela under glittrig gala på Grand Hotel.

Ska ursöta Rebecka ta hem krona och ära?Rebeckas egen bild från mötet med Yvonne Ryding, Miss Universe 1984.
De medverkade i Radio Jämtlands morgonshow  den 16 maj, där Yvonne delade med sig av knep och erfarenheter till Rebecka.

Roligt med en deltagare med skinn på näsan som inte räds att kontakta media och lansera sig. Mer sådant behövs bland miss-deltagarna!

eja

Fusk i Miss World Sweden 2012!

Efter att fusk upptäckts vad gäller röstningen via facebook har Miss World Sweden-organisationen ställt in omröstningen till finalen.
Istället kommer juryn som utsåg de 98 till delfinalen att välja ut de som får chansen att delta i Camp Miss World Sweden.

Allt för att ge tävlingen det seriösa intryck man tycker den förtjänar.

Via hemsidan kan man med jämna mellanrum se vilka juryn plockat vidare till finalen.
Se på www.missworldsweden.se

Spännande att se hur det hela fortlöper.

Vissa vinnarämnen finns bland de 42 i toppen-nu gäller bara att välja den rätta.

28 juni vet vi vem som representerar oss i Miss World 2012 i Inre Mongoliet 18 augusti.

Häng me´!

eja 

Sally är 5e finalisten i Miss Universe Sweden 2012!Vackra Sally Lindgren var som klädd för segern i sin blåa aftontoilette.
Trots att hon drömt om att delta i skönhetstävlingar i flera år var detta hennes första försök och det gick ju bra eller hur?!Nu är det bara att ladda batterierna inför Miss Universe Sweden-finalen som avgörs i slutet av augusti. Blir Sally en av dem som får representera blå-gult i Miss Universe, Miss International, Miss Earth eller Bikini World?

Den som lever får se!

eja

Miss Universe Sweden 2012 Södertälje är.....!

Drottningar! begav sig söderut i dag för att bevittna delfinal 5 i Miss Universe Sweden 2012.
Södertälje bjöd på fint väder och mitt i stan hölls finalen på scenen vid Politikertorget.

Och visst blev det succé när 12 skönheter äntrade scen och visade upp sig för den taggade publiken. Precis som det ska vara under en lyckad skönhetstävling!

Dags för de tävlande att visa upp sig under ledning av konferenciere Denice Andrée som ju representerade oss med den äran i Miss International 2011.

Var så goda, jag ger er Miss Universe Sweden 2012-Södertälje:Skönheter på rad i finalen. De kom från Sollentuna, Norrköping, Stockholm-ja kort när sagt från hela regionen för att slåss om titel och ära.Drottningar! fann flera favoriter, bl.a nr 1 Jennifer som syns längst till höger på bilden. Trots enkla jeans och tröja lyste hon starkast  på scen.Det obligatoriska bikinimomentet möttes med stort jubel!Efter artistframträdande så utsågs så en topp 3-där 2 får 2a chansen och vinnaren gick direkt till final.
Här ses de tre i topp; Jennifer, Sally och en  "gammal" bekant, Jannie Calming som ju tävlade i stora finalen i fjol.

Så vem vann då månne?
Jo, årets Miss Universe Södertälje är:Mörkhåriga Sally som känns som en kopia av undersköna Madeleine Stowe från såpan Revenge på tv3.
Och visst var hon klädd för seger i aftontoilette och glimrande bijouterier!

Jannie och Jennifer blev alltså 2a chansen-deltagare och slåss nu om en plats i finalen via röster på officiella hemsidan www.missuniverse-sweden.com Vinnaren intervjuas av Denice Andrée!2a chansen-deltagaren Jannie Calming mindes Drottningar! från förra året och bjöd på ett varmt leende.
Månne får vi se henne i finalen 2012 ånyo?

 

Regerande Miss Universe Sweden Ronnia Fornstedt delade ut titeln Miss Södertälje till Sally!Konferenciere Denice Andrée strålade under finalen. Vid eftersnacket visade det sig att hon har massa fransmän som gillar henne. "Måste bero på det franskklingande namnet" resonerade den mörka skönheten.

Det om detta. Nu ser vi fram emot nya delfinaler och den stora galan i slutet av augusti.
Drottningar! hänger med!!

eja

Drottningar! besöker Miss Universe Sweden 2012 i Södertälje!Idag avgörs ännu en delfinal i Miss Universe Sweden 2012 och Drottningar! är på plats!!

Så se till att besöka Drottningar! ikväll för resultatet av Miss Universe Sweden Södertälje.
Månne lyckas vi vaska fram ännu ett toppämne som kan slåss med de andra fyra?

Väl mött vid kvällningen!

eja

4e kandidaten i Miss Universe Sweden 2012 är.....Helene Harvey!!!Det är något visst över denna mörka skönhet som korades till Miss Eskilstuna i delfinalen där igår.
Hon heter Helene Harvey och är god vän med fjolårsvinnaren Ronnia Fornstedt.

Fröken Harvey har något latinskt över sig, påminner om en Miss Venezuela el dy. Och det är ju bara bra, Venezuela är ju det land som lyckats bäst i Miss Universe jämte USA och Puerto Rico.

Arriba! utbrister Drottningar! och hejar på Helene!

eja

Miss World Nordirland 2012!Söt brittiska som satsar på final i Miss World 2012.
Har chans att placera sig, tror Drottningar!

eja

3e kandidaten till Miss Universe Sweden etc 2012!Hon fick det första så kallade Guldkortet och kan därmed kallas handplockad av arrangören till finalen.
Hennes namn är Desiree Nilsson och hon är känd bloggerska som nu satsar på en karriär som skönhetsDrottning!

Vid finalen har hon fyllt de lagliga 18 åren och är beredd att kämpa om en av titlarna; Miss Universe, earth, International eller Miss teen 2012!

Desiree bär titeln Miss Universe Sweden Stockholm 2012.

eja

Grattis KIKKI-vår mesta och bästa sångDrottning! 60 år!!Denna dag 10/5 2012 firar vår underbara sångDrottning! 60 år på jorden!

Grattis, grattis! skanderar Drottningar! och önskar KIKKI en härlig dag.

Vid vårt möte härom veckan frågade Drottningar! om den beramade tungtrallen mellan KIKKI och Sean Banan-den som avslutar den infamösa filmen  och fick moi att skrika rakt ut i biosalongen.
"Bananen var riktigt artig-han frågade först om han fick kyssa mig" svarade La Danielsson med glimten i ögat!
Jojo!!

Än kan hon överraska, denna institution i svensk nöjesvärld.

Nu väntar vi på den nya skivan det ryktas om....
Och eventuell utflykt tillsammans förstås!

Grattis! än en gång!

eja


Miss World Sweden 2012 -deltävling 2!

Nu har 338 blivit 47!

Deltävling 2 av Miss World Sweden 2012 har inletts.

Efter casting med över 100 deltagare har dessa 47 vaskats fram för att slåss om äran att representera oss i Miss World 2012 som avgörs i inre Mongoliet 18 augusti.Klassiskt blonda Rebecka Persson ligger bra till för tillfället. 5a när svenska folket får rösta.

Rösta gör ni via officella hemsidan:
www.missworldsweden.se
där bilderna är hämtade.En annan favorit är Mergime som för tillfället ligger 2a.

Men än kan mycket hända!
besök hemsidan www.missworldsweden.se och gör ditt val!

Finalen avgörs 28 juni.

Nu vaskar vi fram VINNAREN av Miss World 2012-kom igen!

eja

Miss Vitryssland World 2012 toppar!Urvackra Julia utsågs härom dagen som vinnare i Miss Belarus 2012. Skönheten kommer att gå långt i Miss World-finalen, kanske rent av vinna om man bortser från det politiska.

Hur som helst, detta är helt klart en av de starkaste vinnaraspiranterna när Miss World avgörs 18 augusti i inre Mongoliet, Kina.Här flankeras Julia av 2an och 3an som gör upp om att representera Vitryssland nästa år.

eja

Skandalernas år inför Miss World...!Det började med att miss Sri Lanka krönte fel vinnare, och sedan har det fortsatt.
Ovan ses nya Miss World Sri Lanka som fått sin titel i snabbt nyordnad gala där man rättade sitt fel.
Nu har samma sak drabbat Irland:Här handlar det om åldern på vinnaren som inte passade Miss Worlds regler. Därav blev 2an vinnare(till vänster)  och får åka till Inre Mongoliet och representera sitt land i Miss World 18 augusti.
Och det var nog bättre, konstaterar Drottningar!

Så den nyaste skandalen.
Bulgarien utsåg Ina till vinnare, bara för att upptäcka att någon fifflat med internetrösterna. Rättmätig vinnare blev således 2an Gabriela Vasileva, och det blir nu henne vi får se tävla om Miss World-titeln i inre Mongoliet 18 augusti.Nya Miss Bulgarien World i turkos, Gabriela Vasileva med detronade Ina iförd jumbokronan. Kvinnorna i bakgrunden verkar inte allför glada, men alla kan ju inte vinna...

Sällan har vi varit med om 3 Miss-tag i de nationella finalerna-och än är det inte över minsann...Omkring hälften av Miss World-kandidaterna är fortfarande okrönta. Sverige kröner sin Miss 28 juni, utan skandaler får vi hoppas!

eja

RSS 2.0