Wow-Sverige topp 5 i årets Miss World!!!!

Tro det eller ej, men efter ett tiotal år utan någon som helst placering i Miss World har Annie Oliv spräckt sviten och fört oss stolta svenskar upp i statistiken igen!!
Senast vi var i final var det ingen mindre än Victoria Silfvstedt som  representerade oss med den äran (?) i Sydafrika, men hon stannade på topp 10-Annie Lyckades ta sig snäppet bättre.
GRATTIS!!! utropar en stolt eja.
Nu har vi tagit oss till semi-final i både Miss Earth och Miss World-nu gäller det för Lina Hahne att ta hem segern i Miss Universe nästa år!!

 image289

eja

Kommentarer
Postat av: annen

hör (ser) man på, Göteborgsposten har stulit ejas text, rakt av och har den berättande på sin videoklipps-sida. Du kan vara glad eja men det här är stöld av högsta rang. Ska tillskriva GP och fråga om den här killen som skrev texten för GP fick betalt för den...eller om de sänder arvodet till dig Joakim (eja)

2007-12-13 @ 09:39:59
URL: http://medlem.spray.se/glamoursallskapet
Postat av: annen

SVARET och ursäkt FRÅN GP kom ganska omgående idag 13/12-07.

Hej,

Reportern på produktionsbolaget Kamera har i det här fallet missat att ange källa för citatet i sin speakertext. Han är medveten om sitt misstag, vi ber om ursäkt.

MVH

Anders Goliger

--------------------------------------------------------------------------------
Från: annen adolfsson [mailto:annen_ado@yahoo.se]
Skickat: den 13 december 2007 09:55
Till: GPTV
Ämne: så här skriver Joakim Burman

på sin blogg (om epitetet Drottningar)....men så hör jag samma text men något aningen modifierad på er sida om Miss World -presentationen i videoklippsform. Speakern säger som Joakim Burman har skrivit....får killen som plagierat texten betalt ... eller ska Joakim Burman i Edsberg (utanför Stockholm) få ett gage?

Det kan inte vara så att de prickat in samma ord. Osannolikt.

text:

-
Wow-Sverige topp 5 i årets Miss World!!!!
Tro det eller ej, men efter ett tiotal år utan någon som helst placering i Miss World har Annie Oliv spräckt sviten och fört oss stolta svenskar upp i statistiken igen!!
Senast vi var i final var det ingen mindre än Victoria Silfvstedt som representerade oss med den äran (?) i Sydafrika, men hon stannade på topp 10-Annie Lyckades ta sig snäppet bättre.


slut text

gå in på hans blogg och jämför, jag kan inte hört fel, jag har läst och jämfört, hört och jämfört:


ejab07.blogg.se

Jag kommer kontakta andra medier efter denna vecka och ställa denna fråga ang. upphovsrättslagen om jag inte får ett svar från er inom 7 dagar. För ni har väl läst på om vad upphovsrättslagen innebär?

Vänligen uppmärksam lyssnare, tittare, åhörare
/Annen

2007-12-13 @ 18:39:55
URL: http://medlem.spray.se/glamoursallskapet
Postat av: eja

Tack för infon Annen. Alla får gärna använda min text bara de anger källan!!
Det hör väl till rent hyfs kan tyckas!
eja

2007-12-13 @ 21:50:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0