Lycka till, Fanny!!Om informationen stämmer är det idag vårt svenska hopp Fanny Blomé reser till Manila, Filippinerna, för  att delta i Miss Earth 2008!
Hon kämpar om titeln med 80-90 andra skönheter, så det blir nog en rejäl kamp, men¨förhoppningsvis återvänder hon hem med en av de fyra kronor som delas ut.
Miss Earth handlar ju om att hylla vår jord, därav utses vinnare i de fyra elementen; vatten, vind, eld och jord.Men det finns ju bara en segrarinna och hon förväntas representera Miss Earth-organisationen i dess medverkan i olika miljöprojekt.
Även ära och vinstpeng väntar vinnaren.
Ifjol placerade sig vår svenska deltagare Ivana Gagula bland topp 16, den bästa placering Sverige haft i den 8-åriga tävlingen.
Ska bli spännande att se hur det går för Fanny i år.
Lycka till! skanderar eja och håller tummarna. Kanske det blir en blond Miss Earth i år?
Tävlingens första segrarinna kom från Danmark minsann, så nu är det dags att bringa hem kronan till Skandinavien ånyo, eller hur?
Finalen av Miss earth 2008 avgörs 9 november i stor direktsänd gala(visas i Filippinerna och Asien).Här hemma ser det ut som vi får hålla till godo med Youtube, och så Drottningar! som håller er uppdaterade om det allra senaste!
Låt Miss earth 2008 börja!!
eja

Kommentarer
Postat av: annen

nej nej o nej

2008-10-20 @ 15:59:26
URL: http://medlem.spray.se/glamoursallskapet
Postat av: Monica

Vilka andra tävlingar har hon varit med i? Jag känner igen namnet från Drottningar!

2008-10-21 @ 20:38:38
URL: http://gazzettadeglamour.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0