Erica Harrison i Miss Top Model Miss World 2009!



Det blev ingen finalplats för vårt svenska hopp Erica Harrison i Miss Top Model.
Nu håller vi tummarna inför själva finalen som avgörs om 12 dagar och direktsänds på star! kl 16.00  den 12 december.

eja

Kommentarer
Postat av: David g

med lite tur kanske erica har övertygat juryn om att hon är bäst som miss world 2009 och at hon blir inropad i topp20... vad tror du realistiskt eja?

2009-12-01 @ 22:32:34
Postat av: eja

Det ser blekare och blekare ut David...

Erica ger allt men det finns andra som tycks glänsa än mer.

Men än är spelet inte över!



Håll tummarna för Sverige och Erica, David och alla andra!



eja

2009-12-02 @ 12:01:45
Postat av: david g

tror problemet är både svenskarnas attityd till skönhetstävlingar plus då såklart alla förberedelser osv som de amerikanska deltagarna hinner göra som sverige missar. att utse en deltagare till ett event som miss world några vekcor innan världsfinalen borde ändras.. erica hade kunnat göra så mkt mer om hon hade valts i början av 2009 istället. sen är det de väst europeiska ländernas inställning til skönhetstävlingar som är problemet också.. tror att en tjej som hon ifrån mexiko eller dominikanska republiken ser tävlingen som någt mkt större och livsavgörande än fröken sverige som fotast har svenskt välstånd att komma tillbaka till efter tävlingen osv..men jag hoppas på det bästa för erica..o hon sulle verkligen passa som miss world..om någon ...tycker jag.

2009-12-02 @ 22:50:17
Postat av: david g

tror också att det är generellt svårt att göra ett riktigt impact på juryn eftersom det är över 100 länder med.. kan aldrig bli riktigt objektivt tror jag me så många deltagare. och iår verkar det som att det finns många i samma utseende kategori som erica med i tävlingen så hon står inte riktigt ut i mängden. kanske hade varit bättre o skicka dne typiska blonda svenska tjejen elle rnågot helt annat en mörkhyad eller asiatisk tjej som stod ut lite...menmen.. tror ändå på ett mirakel för erica..o att hon blir inropad i topp20. kul att miss world ändå har tagit efter miss universum och miss earht lite igen igenom att ropa upp de i topp15 plus fast track vinnarna.



lite oroande också att hon inte verkar ha gjort något intryck på jurn under fast track eventsen.. hon var ju med i allting o kom aldrig i närheten av finalplats.

2009-12-02 @ 23:01:52
Postat av: david g

eja, i vilken kanal sänds miss world i sverige den 12 december? star-tv eller?

2009-12-02 @ 23:03:04
Postat av: eja

Anledningen till den sena finalen av Miss World Sweden är att det inte finns några sponsorer för skönhetstävlingar i Sverige nu för tiden.Därför denna modesta final som ju är bättre än inget alls... Förhoppningsvis kommer detta att ändras-det bästa vore en formidabel succé i Miss World , Miss Universe eller dylik tävling, för Sverige.

Samt mer intresse från pressen och annan media. Nu uppmärksammas de tävlanden knappt något och det måste ändras på. Tillskriv expressen, Aftonbladet, Se o Hör m.fl och be dem skriva något inför finalen av Miss World. vi är många svenskar som vill veta hur det går för Erica och hennes konkurrenter.

Ökad masmedial uppmärksamhet, bra placering-PR!! Detta skulle leda till bättre Miss-klimat i Sverige!



Och Ja-star! visar Miss World kl. 16.00 i direktsändning den 12 december!

Bra vad?!

Nu kan vi heja fram Erica LIVE!!



eja

2009-12-03 @ 22:20:37
Postat av: Monica

Vilka fula kläder.Ring Lars Wallin!!!!

2009-12-06 @ 14:53:24
URL: http://thewritestuffblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0