Årets Miss Universe Sweden; Renate Cerljen!!!
Privata bilder, Drottningar!-utlånas gärna men hänvisa hit,tack!

Med tiara i håret kröns Renate Cerljen till årets Miss Sweden Universe under glittrig gala i Taelgia Salonger Södertälje.
Och visst var det rätt Miss som vann om man får döma av folkets jubel!
Drottningar! hade Renate som favorit sedan dag ett och stoltserar nu med ett stort grin!

Rätt Miss vann!!! Nu väntar Miss Universe i Bahamas 23 augusti-och visst känner vi segervittring?!

Grattis Renate! önskar Drottningar!

eja

Kommentarer
Postat av: Adam

Tjena G,Trevligt att pratas vid. Ja, det var nog ändå rätt tjej som vann. Snart är vi på väg till HBG efter ca. en timmes sömn. Får lägga in några bilder ikväll. Ha det bra och blogga på nu.

//Adam

2009-06-07 @ 07:45:02
URL: http://modeseglaren.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ledsen, men Renate kommer inte att ha en chans i Miss Universum. Hon är inte snygg nog. Hon ser för ordinär ut. Om Johanna hade vunnit, då hade vi haft en stor chans till svensk seger. Ett väldigt dåligt resultat i mina ögon.

2009-06-07 @ 08:58:42
Postat av: Tomas

Den svenska vinnaren har inte en chans i Bahamas, hon har ingenting som får henne att sticka ut och hon ger ingen "WOW VILKEN TJEJ" känsla!

Att vi i Sverige inte lär oss, de kvinnor som kommit någonstans i tävlingen hade wowfaktor, Renate har bara långa fina ben, resten ser lite halvanorektiskt ut.. en kvinna ska ha former enligt mig.. mn men det återstår att se i Bahamas!

2009-06-07 @ 12:10:05
Postat av: Adam

Det är ju helheten som man ska se på. Man kan inte vinna tävlingen på endast utseendet. Personligheten, hur man för sig och hur man besvarar frågor och bemöter folk spelar också en stor roll. Samt vad man har för inställning till livet och värderingar osv. Återstår att se hur det går i finalen. Vi håller naturligtvis tummarna.

2009-06-07 @ 18:19:19
URL: http://modeseglaren.blogg.se/
Postat av: Monica

Allt handlar om yta.Det spelar ingen roll hur många barn dem skall rädda,hur egangerade dem är i miljön eller liknande.Vid slutet av dagen är det ytan som är den stora vinnaren.Grattis Renate,och tack Eja för en bra blogg.

2009-06-08 @ 15:48:02
URL: http://thewritestuffblogg.blogspot.com/
Postat av: annen

Underbar miss men jag tror som Tomas....inte en chans...men vaddå? När de kommer på plats brukar ju Svenska deltagare ligga bland eliten...ett bra tag i alla fall. Men roligt att NÅGON kommer med. Kör hårt Renate och stort Grattis!

2009-06-11 @ 09:49:06
URL: http://medlem.spray.se/glamoursallskapet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0