Om Miss World Sweden...Det är inget krav på att ha ett fullständigt välgörenhetsarbete för att ställa upp i Miss World Sweden. Det är dock ett plus eftersom Miss World har en deltävling för just välgörenhetsarbete och vinnaren där direktkvalificerar sig till finalen, liksom det finns en talangtävling, sportdito, modelltävling som också direktkvalificerar dig till finalen.
Det finns inget stoppdatum för Miss World Sweden. Finalen brukar hållas om hösten så än finns det låååång tid kvar att anmäla sig.
Men varför tveka?
Välkommen med anmälan redan nu!
info@missworldsweden.com

Kom ihåg namn, adress, tel nr, mailadress, bilder, längd, storlek, personligt brev på engelska, CV, talang,ev välgörenhet.
Du måste vara mellan 18-25 år, inte vara/varit gift, svensk medborgare, inte ha barn (internationella regler)

Tag chansen-nästa år är det kanske DU som får resa till vietnam och representera Sverige i världens största skönhetstävling Miss World 2010!

eja

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej... jag hörde att det varit jordbävning i staden där miss international deltagarna är och att flera tjejer blivit rädda och vill åka hem... kan du ta reda på något om det, du som har så stor koll?

2009-11-28 @ 12:26:44
Postat av: Belle

Eja, varför måste Miss World Sweden finalen hållas på hösten?? Jag skulle önska att finalen hålls så fort som möjligt. Helst under första halvan av året. Detta för att den nya vinnaren ska ha tid på sig att förbereda sig. Det är delvis därför latinskorna gör det så bra. De är väl förberedda för att deras nations finaler är året innan. De har lång tid på sig till förberedelser.

2009-11-29 @ 00:56:28
Postat av: Monica

Jag kan hålla med dig Belle.. Jag vet att min vän Erica endast fick någon vecka/några veckor på sig innan det var dags att åka på "turné" och vidare till världsfinalen.. Vore helt klart bra att ha Miss World Sweden tidigare så vi också hinner förbereda som många andra länder! :)

2009-11-29 @ 01:29:21
URL: http://www.finest.se/jennymonica
Postat av: david g

Erica är nog tyvärr chanslös i Miss World. för det första är det ju ett faktum att de latin amerikanska länderna satsar stenhårt i alla skönhetstävlingar och tar ut sina vinnare tidigt och ger dom även hur mycket pengar som helst för att shoppa outfits och fixa till sig för. medans fröken sverige tillexempel får 2 veckors förvarning och kanske shoppas för några tusenlappar. sen är miss world ändå en tävling som är mer jämnlik mellan världsdelarna och favoriserar inte sydamerika eller latin amerika mer än europa eller asien. så hoppas ändå att fröken sverige kanske tar sig till topp 17 . hoppas arrangörerna gör om miss world sändningen lite brukar vara ganska trist...verkar tyvärr som att erica harrison inte får så mkt uppmärksamhet i miss world. snacket verkar mest gå runt miss mexiko och puerto rico.kan du ge oss en uppdatering på ericas chanser i miss world och vad hon hittar på?

2009-11-29 @ 18:56:44
Postat av: david g

gillar dock att miss world har gått tillbaka till en generell topp15 förutom fast track finalisterna.så allt kan hända. kanske erica har övertygat domarna om att hon är den bästa miss world vinnaren. istället för hur det var förr när det var en eller två ifårn varje kontinent som gick vidare...vilke tinte var bra

2009-11-29 @ 19:40:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0