Ikväll gäller det...!

Nu är det dags -ikväll vilar ett tungt ansvar på oss i juryn att välja rätt person för det ärofyllda uppdraget Miss World Sweden 2009!

Det har varit en turbulent vecka men till slut har vi vaskat fram vad vi tror är en lovande grupp tävlanden.
Vissa har hängt på en skör tråd men har något vi tror ska komma fram på finalkvällen, andra har varit självklara från början.

Miss World är så mycket mer än bara en skönhetstävling!
Organisationen innehåller ett stort välgörenhetsprojekt och den internationella  vinnaren förväntas ställa upp på det under hela året hon är Miss World-så det gäller att visa framfötterna minsann!
Vinnaren kommer att ha ett gediget schema och kanske inte ha så mycket fritid, men kommer däremot att få uppleva sitt livs erfarenhet!

Men bara att komma till internationella finalen är en stor grej!
Över 100 kvinnor från världens alla hörn samlas och gör upp om titeln. Många kulturutbyten väntas och en helt fantastisk tid som börjar i London, för att sedan föra deltagarna till Dubai och slutligen Sydafrika där hela spektaklet avgörs med stor tv-gala 12 december.
Flera miljarder tittare väntas se finalen minsann!
Innan dess tävlas i flera deltävlingar,bl.a Miss Sport, Miss Top Model, Miss Talent, Miss Beach Beauty och Beauty with a purpose, där deltagaren förväntas ha ett välgörenhetsprojekt att presentera. Kan handla om allt från att vara stödperson för behövande till att hjälpa miljön i olika projekt. Vinnaren i dessa deltävlingar belönas med en plats i finalen så de är nog så viktiga minsann.

Så nu är vår uppgift att vaska fram den svenska kvinna vi tror klarar detta uppdrag bäst!

Finalen avgörs i natt på Karlsson o Co , Kungsgatan 56 i Stockholm med start 23.00.
Välkommen att komma hit och heja fram DIN favorit till Miss World 2009!

Nu kör vi!

eja

Kommentarer
Postat av: simon

kär Eja ... vi hade inte fått information från dig om att det är inträde kostnad på karlsson o Co

det var jätte tråkigt när jag kom där och fick inte komma in p.g.a att jag ville inte betala 300:- helt enkelt och jag sa till väkterna att vi vill tala med eja , för det är hans fel , om vi visste det skulle inte vara problem ,,,men jag tycker att det var ditt fel ..... i alla fall vi är miss nöjda med tävlingen o tycker att måste rösta om miss sweden !!

på en annan fin lockal ,, och ska vara fri inträde så att alla får komma o rösta miss sverige ,,,,som kan blir misssssss world :)

2009-10-25 @ 20:56:02
Postat av: eja

Jojo, jag anar en viss bekant bakom Simons fasad...

Hur som helst-tävlingen är avgjord och rätt tjej vann!



eja

2009-10-27 @ 19:59:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0