Drottningars topp 20 2009!

Dags att lista 2009 års Misser och se vem som blir Drottningars 1a under det gångna året!
Vi börjar med plats 20 och jobbar oss upp till topp 15.

I botten trängs idel öststater samt en och annan karibisk skönhet:

20 Anna Taniwska som representerade Polen i Miss Intercontinental
19 Rosana Padro Puerto Rico  3a i Miss Intercontinental
18 Diana Urubasova blondin från Lettland som tävlade i Miss earth
17 Kateryne Bryko Ukraina, som  deltog i Miss Intercontinental
16 Melanie Santiago Spanien, Miss International15 Malin Söderberg Sverige. Deltog i Miss World Sweden och var en av Drottningars stora favoriter!

14 Leah Mariville Barbados. Segertippad i Miss World som inte ens nådde final....Konstigt, om ni frågar mig!

13 Erica Harrison Sverige. Miss World Sweden 2009 som vann hela juryns hjärta!

12 Rayanne Morais Brasilien. Skönheten som liknade en annan vacker kvinna;  skådespelerskan Brooke Shields kämpade tappert i Miss International men nådde inte ända fram...11 Amy Diaz representerade USA i Miss Earth med den äran men tog sig ofattbart nog inte till final....?!!

10. Chloe Mortaud Frankrike. Representerade sitt land med den äran både i Miss Universe OCH Miss World och tog sig till final bägge gångerna!
Vive la France!9 Luna Voce Italien.  Vi var många som trodde denna vackra italienska skulle hamna på prispallen i årets Miss earth, men något gick snett...Här går det dock bättre minsann!8 Anna Hammel Österrike. Ännu en europeiska, denna gång från Österrike.Anna strålar och Drottningar! tycker nog att hon förtjänar en topplacering även om Miss World-juryn dömde ut henne.

Ana Rita Dominikanska Republiken. Ana var Drottningars favorit till Miss World-titeln men tyvärr gick hon inte till final. Men här kvalificerar sig denna vackra skönhet lätt bland topp 7!6 Mayra Matos Puerto Rico. Önationen Puerto rico lyckas alltid bra i Miss Universe, så också i år när man knep en topp5-placering. Och det är inte svårt att se varför de lyckades så bra, eller hur?!5 Ada de la Cruz Dominikanska republiken. Ada var storfavoriten som föll på mållinjen. Men en andraplats i Miss Universe är inte fy skam-här på Drottningar! får hon nöja sig med 5platsen....4 Jamillette Gaxiola Cuba. Nykomling i skönhetstävlandet är Cuba och vi var många som hoppades och trodde på vackra Jamillette i årets Miss earth-final. Men det fick vi äta upp minsann! Cuba hamnade utanför finalen men här kniper de 4eplatsen!

Och nu- Topp 3 i Drottningars Misstopp 2009:3 Essi Pöisti Finland.  Hurra för vårt östra grannland som fixat fram en sådan grann Miss Suomi!
Även om Essi inte gick till final i Miss Universe är hon på topp vad gäller Drottningar!

...Och first runner-up är....:2 Renate Cerljen  Sverige. Det var länge sedan vi lyckades så bra i Miss Universe som i år och det är Renates förtjänst! Med sin självsäkerhet har hon återfört oss i toppen i  en av världens största skönhetstävlingar.
Bra jobbat Renate! Nu hoppas vi få se henne i andra stora internationella skönhetstävlingar såsom Miss International, World etc.

Och så, Drottningars vinnare , årets Miss 2009:1 Hannelys Quintero Venezuela. Hon vann självklart årets Miss Intercontinental och nu är hon Årets Miss 2009 på Drottningar! också!
Grattis Hannelys Quintero från Miss-landet Venezuela som tog hem Miss Universe-titeln i år också.
Men här är det Hannelys och inte Stefania som besitter tronen!

Detta avrundar ett givande år vad gäller skönhetstävlingar i Sverige och världen. Vi kan konstatera att Sverige är tillbaka med deltagare i de tre största tävlingarna. Nu hoppas vi på blå-gult deltagande i nästa års Miss International och Miss Intercontinental också.
Och att star! köper in rättigheterna till Miss earth så att de har de tre stora tävlingarna i sitt utbud nästa år!
Tack star! för att ni finns och visar Miss World och Miss Universe för era svenska tittare (och alla andra med tillgång till kanalen!)

Nu laddar vi för ett spännande 2010 med Miss Universe Sweden som ligger i startgroparna, och Miss World Sweden som avgörs till hösten.

Väl mött!

eja

 


Kommentarer
Postat av: Stacia

Tråkig bild du använde på Renate, du måste ju visa varför hon vann ;)xoxo

2010-01-08 @ 00:06:57
Postat av: LINNIE KEEN - the bitch is back!

fint

2010-01-18 @ 02:29:41
URL: http://alittlebitoflinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0