En Miss från norr eller söder...??Norrland representeras i år av blonda Sandra Lindgren som kommer från Skellefteå. Annars är det glest mellan de norrländska skönheterna...
Desto fler är deltagarna från mellersta och södra Sverige.
Av tradition är skönhetstävlingar starka i Skåne, där press bevakar tävlingar och uppmärksammar vinnaren. I huvudstaden är man mer reserverad. Kanske hemmatösen Andrea Myrander kan ändra på det genom en seger på lördag?Andrea siktar på seger på lördag!

Andrea är en av toppkandidaterna inför finalen på lördag. Hon har erfarenhet sedan Miss Polonia där hon slutade topp 10 för några år sedan. Även Maxime Calington och Cecilia Ragnarsson har erfarenhet från tidigare tävlingar, något som måste vara till deras fördel. Det gäller inte bara att vara vacker, man måste kunna föra sig och ge svar på tal också-något fjolårets final visade på. Storfavoriter stakade sig och var som bortkomna på scenen-det går inte i Miss Universe minsann!

Södra Sverige har många toppämnen att välja bland i årets final.Förra årets 2a Michaela Savic är sugen på revanch och mer än redo att ta hem krona och ära och representera oss med den äran i Las Vegas ,USA, den 23 augusti när årets Miss universe avgörs.Fjolårets 2a Michaela är sugen på revanch!

Men hon får konkurrens av bl.a Emelie Jonsson och nämnda Maxime .
Spännande, spännande....!
På lördag vid 23-snåret vet vi vem som blir Miss Universe Sweden 2010.

eja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0