Glitter och glam på Daytime Emmy!Se som de ståtar urvackra Kelly M. Hensley och Beth Chamberlain!
SÅ ska man klä sig när det är gala minsann!
Drottningar delar ut 10 Drottningtroner till Kelly i vitt och 8 till Beth i guld.
WOW!Ännu en bild av kvällens vackraste!!

Men det var ju många fler på galan-både plus och minus ska ni få se:Marnie Schulenberg från snart saligen insomnade As the world turns får 9 drottningtroner av 10 möjliga för sin grekiska gudinne-look i klarblått, en trend som tycks gälla detta år; grekisk gudinnelook alltså...En annan som är inne på samma tema är Jaqcueline MacInnes Woods som vi känner igen som Steffy i vårt vardagsnöje Glamour, men här vill det sig inte riktigt. Vad är det för dekolletage som ser ut som en mun...?
3 drottningtroner är vad hon får.Sharon Case känner vi igen från Makt o begär. Det här gillar Drottningar! trots att det är aningens kort för gala.
9 drottningtroner till Sharon!En annan bekant är svenska Nadia Björlin som spelar Chloe i Våra bästa år med den äran.
Här ihälld ett glitterfodral med fjädrar som andas gala när den är  som bäst.
8 drottningtroner!Farah Fath känns också igen från Våra bästa år men spelar nu i One life to live. Ännu en kort coctaildress som gillas av Drottningar! 9 drottningtroner.Bobbie Eakes  känns igen som Macy i Glamour. Numera gör hon Krystal i All my children och tävlade om titeln Bästa kvinnliga skådespelare.
Hon vann inte men tindrar som en vinnare ändå!
8 drottningtroner till detta galaspektakel.Kimberly Metula har just debuterat i Glamour som Hope, och också varit med om sin första Daytime Emmy-gala.
Och det lyckas hon bra med iförd denna lila dröm.
8 drottningtroner.Kollegan Ashley Jones -Bridget i Glamour- går för coctail och får 5 drottningtroner.Caroline Hensley sågs som Diane i General hospital här hemma.
Iförd denna skapelse belönas hon med 7 starka drottningtroner. Gala tarvar släp och det har den här kreationen!

Och några som inte lyckades så bra....:Hmmmm..
Vad tänkte Michelle Stafford här? Det handlar om Daytime-inte mörka hak med dimmig belysning...En transa på vift? Nej, Kate Linder har gått lös med make-uplådan aningens för mycket vad det verkar.Kate är en rar dam men ibland blir det "over the top".Kollegan Tonya Lee Williams i en avskyvärd ensemble. Och varför svarta skor?! Nää-0 drottningtroner!!

Och så en räddande ängel:Christel Kahlil dyker upp som en ängel i vitt och räddar ovanstående kolleger från Makt o begär med denna svandunsdröm.
8 drottningtroner.

eja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0