Miss Universe Sweden 2010, Michaela Savic!



Näpen som en docka. "Vann jag på riktigt?" ser hon ut att tänka.
Eller "Äntligen!!!"??



Ögon som tindrar av lycka!



Litet "Trump"-en månne??

Heja Michaela-gör oss stolta i Las Vegas!

eja

Kommentarer
Postat av: Sanna

Nog är hon vacker och talför allt men trist att det inte går att undgå att fundera kring att Bobbys hårstudio är sponsor för tävlingen och att Michaela kommer att vara ansikte och hår utåt för just bobbys hårprodukter, detta bestämdes redan i april så det kan tyckas lite orättvist mot tjejer som Cecilia Ragnarsson till exempel som varken tävlade i miss universe sweden förra året eller har kontakter med sponsorer eller så.



2010-06-06 @ 22:26:30
Postat av: Anonymous

Vad är det folk inte inser?? Det va uppgjort långt innan och alla kunde se det med egna ögon på finalen! Varför fick t.ex savic en swarowski klänning när alla andra fick klänning ala budget!? =/

2010-06-06 @ 22:56:00
Postat av: annen

Hon är väldigt fin, Savic-flickan. Det här var ett bra val, absolut, men det är ju svårt bland andra skönheter att pricka rätt.

2010-06-06 @ 23:07:51
URL: http://medlem.spray.se/glamoursallskapet
Postat av: Anonym

etniskt svenska tjejer är miss sweden till för.. ingen mening men miss universe annars.

2010-06-07 @ 01:15:39
Postat av: anonym

uppgjort vet jag inte om det är!? men angående klänningen michaela bar i finalen, håller jag med att det var klart orättvist gentemot de andra tjejerna som inte fick den rättigheten att skaffa sig en egen glitrande swarowski klänning :/ de skulle ju komma ifrån "halinka style". hm?

2010-06-07 @ 11:48:48
Postat av: nunno

vilket fusk!

Bäsat tjerna var inte ens med i topp 6!

Så jävla uppgjort. sverige har ingen koll på skönhet alls...

2010-06-07 @ 19:10:59
Postat av: Anonym

Ja varför använde hon inte Halinkas klänning? Helt ofattbart? Hon tyckte väl att den inte var tillräckligt fin för henne! Det visar hur patetiskt hon är. Man måste vara lite ödmjuk för att vara en RIKTIG Miss =)

2010-06-07 @ 19:30:32
Postat av: Amanda

Det är så sorligt att sitta och läsa alla trångsynta och på gränsen till elaka inlägg. Att sitta här å skriva sånt som man inte ens har belägg för är väl inget mindre än skitsnack. Denna tjejen har gett hjärta, själ och tårar på denna tävlingen. Över 1 års förberedelser och uppoffringar av olika slag har gjorts sedan förra årets tävling.



Vill ta upp frågan med att tävlingen skulle vara uppgjord. Det satt 9 domare i juryn, Bobby röstade säkert högsta poäng på Michaela.. men sedan har vi fortfarande 8 andra domare som kunde lägga sina poäng exakt hur dem ville. Bland andra, director of Miss Universe Norway.



Och dessutom pratar alla som om Michaela själv bestämde att Bobby oduncu skulle vara en av domarna i juryn, inte fan kan väl hon hjälpa att han utsågs till en av domarna av Miss Universe ledningen i Sverige.

2010-06-07 @ 20:00:31
Postat av: Anonym

Amanda: Kan du berätta varför Michaela har en mycket bättre klänning än alla andra? Bara det visar att tävlingen är uppgjord. Förra året hade alla som kom top 6 långa aftonklänningar. Dessutom har inte Juryn den sista rösten utan de som håller i tävlingen.

2010-06-07 @ 20:51:25
Postat av: Amanda

Svar till frågan:



Det har aldrig sagts att det är en regel att endast bära klänningar från Halinka Style. Halinka Style var en sponsor för att dem lånade ut klänningar till dem deltagande. Detta är ju ett enkelt PR jippo där Halinka Style får gratis marknadsföring av sina produkter i ett stort media evenemang.



Det enda jag ser att Michaela har gjort, är att vara mer engagerad och driven än resterande deltagare genom att lägga egen tid och egna pengar på en klänning. Det visar helt enkelt vem som vill ha "det" mest.



Exakt samma möjlighet hade alla andra, men var väl för bekväma med att bli "sponsrade" med en klänning från Halinka Style. (skriver "sponsrade" för att det va bara ett lån av klänningarna)



Min fråga till DIG är hur du menar uppgjord?.. Menar du på fullt allvar att ledningen har valt henne redan i förväg.. och sedan gett henne en "bättre" klänning?.. Är inte det lite att avslöja sig själv om man gör att den "uppgjorda vinnaren" sticker ut från mängden?



Det med att Juryn inte har sista ordet...



Förra året så kom Michaela på 2:a plats. Han som höll i tävlingen lade sin röst på Michaela, bland andra. Men majoriteten i Juryn röstade på Renate, därav blev direktören.. eller "dem som håller i tävlingen" utröstade av Juryn.. som fick sista ordet.



Om dem som drev evenemanget alltid fick sista ordet.. vafan är det då för mening att ha en domarpanel (jury) som röstar?

2010-06-07 @ 22:42:30
Postat av: Anonym

Som sponsor har man förmodligen ett avtal att följa. Tänk om alla skulle ta med egen klänning, smink och baddräkt. Varför tror du att man har sponsorer??

2010-06-07 @ 22:49:05
Postat av: Amanda

Till anonym:



Om det inte hade varit för att Halinka lånade ut klänningar så hade dem väl fått skaffa egna. Hade det varit en riktig sponsor så borde ju deltagarna fått klänningarna. Varför ska man riskera sin plats i en tävling på ett par förhands gjorda klänningar som kanske inte sitter helt hundra?



Alla sitter å bjäbbar om fusk å annat, hade det varit något fel med det så hade domarna och ledningen för Miss Universe Sweden sagt redan något innan ens tävlingen hade börjat.



En fråga till alla här..



Avgörs vinnaren på hur snygg bikini, aftonklänning och cocktail klänning hon bär?



Eller på utseende av ansikte/kropp, karisma, utstrålning, allmänbildning, förmåga att uttrycka sig språkligt både i Svenska och Engelska?



Har en svag känsla av att det är därför man har bikini.. för att man ska kunna se alla skavanker på kroppen, så man inte kan dölja några tatueringar eller andra imperfektioner på kroppen.



Jag skulle faktiskt tro att rösterna redan var lagda efter bikini ingången, då hade redan alla tjejer fått säga sitt och visa upp sig..

2010-06-07 @ 23:10:09
Postat av: The Insider

Det är så jävla tråkigt att man inte har hjärta att hänga ut alla fuskare så ni verkligen få reda på hela sanningen.. Men det "Har" kommit ut att ambassadören för den svenska organisationen erkänt för flera personer (kanske inte så smart att vara full stup i kvarten) där han skryter om att Savic ska vinna i årets final!



Savic hoppade först av tävlingen men kom konstigt nog tillbaka utan att ens behöva kvala in i någon stad! Och enligt säkra källor så ska Savic själv ha nämnt att hon blivit lovad att vinna om hon ställde upp i år, men det kanske säkraste ryktet av alla är att flera personer som jobbade på nattklubben Ambassadeur (där finalen hölls) hörde hur den sk "ansvariga för svenska organisationen" sålde in konceptet och där han högt och tydligt namngav att det redan fanns en vinnare och detta skulle bli "Michaela Savic"!!



Ta det som ni vill... Punk slut!!

2010-06-08 @ 00:05:54
Postat av: fågeln som viskar

Det har sagts.. och sen har det ryktats.. och sen hördes det att... och sen så hörde jag att... bla bla bla



ÄR DET NÅGON SOM HAR NÅGOT KONKRET ATT KOMMA MED!?!.. alla bara leker allvetare... jag kan också döpa om mig till "The Backstage Worker" och säga att jag hört dittan och dattan... lägg ner helt allvar.



Avundsjuka.. kan sätta min högra arm på att dem enda som skriver här.. är:



1. Föredettingar

2. Kompisar till förlorarna

3. Förlorarna själva



nu skiter jag i detta, har sagt mitt... Sen om folk har så jävla tråkiga liv att dem måste leva genom andra och sen klanka ner på andra så får ni ha så kul på denna bloggen...

2010-06-08 @ 00:12:52
Postat av: JP

Till fågeln:



Det är ju klart att folk ska få ha sin egen uppfattning om vad dom tror eller tycker, eller hur? Jag bryr mig faktiskt inte heller så mycket om rykten eller så, men eftersom att det allt låter så mystiskt kring Michaelas vinst och att hon kommer ut i den tjusigaste klänningen av dom alla så börjar man ju att fundera.



Och Amanda skrev något som jag också hade velat ha svar på.. visste alla deltagare om att dom fick ta med sig egna glittriga urtjusiga klänningar??

2010-06-08 @ 00:20:56
Postat av: Amanda

Till JP:



Det vet jag faktiskt inte, önskar jag var en av den inre kretsen så jag kunde svara på allt.



Men förra året var det inte heller en skriven regel att man var tvungen att ha klänningar av Blue Crown Fashion (2009 års sponsor). Jag tror om Michaela hade kommit med sin långa klänning det året.. så hade ingen höjt ett ögonbryn eftersom alla klänningar va långa.. nu stack hennes ut ur mängden eftersom den var lång.



Om man brinner för detta, och är starkt engagerad så krävs det faktiskt inte ett geni för att leta fram en mail eller ett nummer till någon i ledningen och fråga. "Go the extra mile" som dem säger i USA. För självklart vill väl alla tjejer se sitt bästa ut på ett sånt evenemang?



Men som sagt tidigare.. jag tror (vet) att man utser en vinnare baserat på personen och inte klänningen.



Många som hängt upp sig på detta.. precis som om vi nu skulle ge klänninghelvetet till den tjejen som kom sist placerad och så skulle hon vunnit helt mirakulöst.



Klänningen utgjorde plötsligt 90% av individen.



Ingen som tror på att det söta ansiktet, det strålande leendet och den kvinnliga, sexiga kroppen har något med saken att göra?

2010-06-08 @ 00:57:11
Postat av: Amanda

Ett litet tillägg bara...



Smaken är som baken som man brukar säga.



Lika många som säger att näää.. fan Denice Andreé borde ha vunnit för hon e snyggast... så finns det lika många som tycker att Michaela var snyggast.. så detta kan debatteras i oändlighet.



Vissa tycker att det är rätt.. och vissa fel.. men jag tycker att det är hemskt tråkigt med alla personliga påhopp, varför ska man trycka ner människor? speciellt en människa ingen känner, utan folk bara antar saker... "allvetare"



Finns lika många åsikter som det finns människor på planeten.

2010-06-08 @ 01:03:07
Postat av: JP

Amanda;



klänningen va bara en faktor i varför allting låter så mystiskt?



1.klänningen (som kan ha gett den där extra rösten och som kanske va avgörande till 1a platsen)

2.varför behövde hon inte kvala in som alla andra?

3.sponsorn? Är det rätt att en viktig medlem i juryn redan jobbar med henne? (säg att det avgjorde med hans röst, klart fan att han röstade på henne!)

4.ryktena? Ifs så är det här något som kan diskuteras vilket som stämmer eller inte. Men om du läser många utav kommentarerna innan finalen så va det faktiskt fler som redan kom ut med att hon skulle vinna. (absolut, det kan ha varit slumpen eller vad du vill kalla det) men det jag påpekat om är att det finns tydliga tecken på vad jag skulle tycka pekade på fusk eller fördelaktig hjälp.



Med allt detta sagt så tycker jag att vi lägger ner det hela nu för det är synd att allt det här ska drabba savic när det egentligen är den svenska organisationen som borde skämmas. Savic Är mycket vacker och jag önskar henne lycka till av hela mitt hjärta!

2010-06-08 @ 01:55:43
Postat av: en av de tävlande.

..... jag hade inte en susning om att det ens var en möjlighet att få fixa en egen glimmrande klänning istället för "halinka style"s urval. det var ingenting jag blev informerad om. vi fick besked om att prova ut en klänning på halinka, thats it. i och för sig tog jag mig aldrig friheten att fråga om det var en möjlighet i heller? kanske lite mig själv att skylla. men tänk så hade alla fixat en egen klänning - då hade de ju inte kunnat stå på scen och säga att vi var sponsrade av halinka? det hade ju blivit lite dumt. vad är meningen med att bli sponsrad då om alla ändå får friheten att inskaffa sig en egen klänning?



vad jag fick höra så gick michaelas klänning i sönder i blixtlåsen (alltså den ifrån halinka) precis ett par timmar innan tävlingen. så hon var iväg ett par timmar och fixade denna blåsa, plus smink. sen var hon tipp topp och redo :) efter bobby fixade hennes hår! (det gjorde han visserligen på flera andra också, bland annat denice)



Har ingen aning om det hela varit uppgjort sedan tidigare. men att hon hade en klar fördel genom all förberedelser, den jätte vackra klänningen (som i och med sina blickar av uppmärksamhet tog fokus ifrån oss andra såklart, och gjorde att vi inte kände oss lika "vackra" - den slog ju allt liksom, gick inte att jämföra - ett orättvist startfält), tidigare erfarenhet sedan året innan och sammarbetet med bobby är ett faktum! hel klart. men med det säger jag inte att hon inte är en värdig vinnare!



hon var en super trevlig go tjej. verkade ha ett hjärta av guld, ett charmigt sätt, var slående vacker och hade engagemang för tävlingen och vad den innebar! och det är ju inget fel i att vara förberedd, och satsa och gå in för det. det gäller det tydligen!



önskar verkligen henne all lycka till! inte hennes fel att allt väcker spekulationer och att snacket går. vare sig det ligger någon sanning i det eller ej! inget ont i henne minsann, riktigt härlig tjej!



synd bara att det inte var lika stor fokus och intresse på resten av oss! bakom och på scen!



annars var det en kul dag och en rolig erfarenhet! tack för mig!

2010-06-08 @ 02:44:49
Postat av: Anonym

Jag undrar var man får tag på en sådan festblåsa kl. 20.00 en lördag kväll om man inte redan har räknat ut och planerat att ha den redan tidigare. Vad ska man säga....Suck!

2010-06-08 @ 11:12:05
Postat av: Anonym

SÄG VAD NI VILL MEN RÄTT SKA VARA RÄTT

2010-06-08 @ 16:18:16
Postat av: JJ

Tycker så synd om de andra flickorna, att slösa sin tid, Sverige får inte rösta på sina egna i någon final, hur kunde Bobbi rösta på Mikaela??

undrar om någon i juryn fick rösta

jag visste att Mikaela var vinnare en vecka innan finalen.

Mikaela är mycket vacker, men rätt ska vara rätt.

ambassadören för den svenska organisationen borde skämas.

http://www.youtube.com/watch?v=zUuyuqTn09Q

2010-06-09 @ 11:28:48
Postat av: Anonym

Re: JJ

Hmm det undrar jag med? Och vilken jury ha ha. Var tog Yvonne Ryding och Ann Wilson vägen? Förmodar att det räckte väl än nog för dem förra året!

2010-06-09 @ 15:49:29
Postat av: Monica

Grattis till vinnaren.Och grattis Drottningar! Äntligen rör det på sig.Jag har läst denna eminenta blogg i flera år(mest för att få min dos av drottningar såsom Joan Collins,Lesley Ann Down etc..) kul att det rör på sig.Drottningar är galans sanna vinnare.

2010-06-10 @ 10:28:08
URL: http://thewritestuffblogg.blogspot.com/
Postat av: Eva

Ingen eld utan rök!

Och plötsligt har vi fått två moralister på köpet. Andrea berättar sagor för dagisbarn och fågeln som viskar kräver NÅGOT KONKRET ATT KOMMA MED.

http://www.missosology.info/forum/viewtopic.php?f=3&t=9673&start=0



Varsågod

Belle wrote:Renate Cerljen is a plain bitch who stole the crown from the supergorgeous Michaela Savic(or Johanna Lundbäck)!!!!! OMG, the the robbery is unbelivable!!!!! Look at Renate and then look at supergorgeous Michaela!!!! Renate give your title to Michaela NOOOOW!!!



Nu kan båda två moralisera!

Tur att Michaela har vunnit. Tjejerna slipper påhopp av fanatiska Savic fan!

2010-06-10 @ 12:02:39
Postat av: Eva

Årets expert utlåtande



by Belle » Sun May 16, 2010 6:56 pm



http://www.missosology.info/forum/viewtopic.php?f=3&t=29947&start=120



You loser!!

Michaela IS a natural beauty.

Malin Thuresson is a uggghh creature! She took the win from the stunning Rebecca Fallberg!

Alexandra Andersson is beautiful but too short.

Cecilia Ragnarson is beautiful but lacks fierceness and freshness. She looks old



Michaela FTW!

2010-06-10 @ 12:37:40
Postat av: why so many names?

Eva = Belle = Nathalie ;)

2010-06-13 @ 21:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0