Möte med Miss World Sweden Erica Harrison!På självaste nationaldagen sammanstrålade jag med Miss World Sweden, Erica Harrison, för att höra om hennes liv efter segern i Miss World i vintras.
Och visst har det hänt saker.
Erica har prytt sitt första tidningsomslag och nu väntar en modevecka i Sri Lanka där hon tillsammans med deras Miss  ska modella nya kreationer.
Annars jobbar Erica vidare i sin fars byggföretag samtidigt som hon modellar för Stockholmsgruppen.Snart drar Miss World Sweden 2010 igång och där kommer Erica att vara engagerad som konferencier mm.
Förhoppningsvis blir det flera uttagningar i sommar med stor final i kungliga huvudstaden när sommaren går över i höst.
Men än ska mycket planeras.
Ni som vill anmäla er till tävlingen kan göra det via Ericas mail(se föregående blogginslag)
ericaharrison_@hotmail.com

Erica berättade många anekdoter bl.a att hon fått en bräda i ansiktet dagen innan Miss World Sweden och hur hon gjorde allt för att dölja blåtiran med smink.
Hon hade  en underbar tid i Sydafrika där Miss World avgjordes, och även om hon inte vann blev tävlingen en lyckoträff. Hon har fått så många vänner världen över som hon nu står i kontakt med. Miss Singapore planerar att besöka henne nästa år t.ex.

Vi avnjöt båda varsin bit god cheesecake-det är ju helg, gu´bevars!-och lovade varandra att hålla kontakten inför Miss World 2010!
Nu kör vi så det ryker och plockar fram årets vinnare 2010!Och så andra kinden, om jag får be...Erica har sin sida som alla andra Missar, men nu bröt vi traditionen och fick en bild åt höger minsann!

eja

Kommentarer
Postat av: Monica

Kul att Miss World kan leda till någonting stort även i lilla Sverige.

2010-06-10 @ 10:30:40
URL: http://thewritestuffblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0