En Miss i ny regim...

Minns förr i tiden. Fröken Sverige skulle vara en oskuldsfull jänta från landet som med perfekta drag och en inre skönhet skulle förvandlas till en svan.
Annika Duckmark, Johanna Lind, Jessica Olérs, Valerie Aflalo...
Listan kan göras lång.
Visst var en del mer etablerade än andra. Men Jessica Olérs stod på bensinmack när hon förvandlades till skönhetsDrottning!
Andra som Viktoria Lagerström visade sig ha en del skelett i garderoben, men de låste ju Veckorevyn in i kassaskåp tills Viktorias segerår var över och Se o Hör kom över de lättklädda bilderna.
Och det är där vi är nu.
I den nya tidens skönhetstävlingar är nakenbilder så gott som accepterade. Dock inte pornografiska ska tilläggas, tack och lov!

Nästa vecka avgörs Miss Sweden Universe 2010. För andra gången i den nya regimen kröner vi vår representant till Miss Universe. De flesta av deltagarna är redan modeller och flera har medverkat på sk. lättklädda bilder.
Må så vara, självaste Miss Universe 2009 vek ju ut sig medan hon ännu representerade miss Universe-organisationen så ledningen med Donald Trump i spetsen syns acceptera detta utan problem.
Frågan är bara hur publiken uppfattar Miss Universe Sweden. Handlar det om den söta flickan från fiket som slår igenom eller är det knegande modeller som till slut får det stora genombrottet?
I år finns bägge med i tävlingen. Nyfiket väntar jag hur t.ex Emelie Jonsson-Miss Trelleborg- ska stå sig jämte etablerade glamourmodeller såsom Andrea Myrander och Denice Andrée.
Nu är det nya kriteer som gäller och syftet måste ju vara att vaska fram guldklimpen som vinner hela rasket i Las Vegas 23 augusti.
Blir det en "lättklädd" skönhet eller ett fynd "på gatan"?
Historien lär påskina....!Och spännande är det. Nästa söndag vet vi svaret.

eja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0