Möt Miss World 2010 Alexandria Mills!På denna professionella bild är det svårt att se att årets Miss World bara är 18 år. Men så är det. Alexandria Mills från Kentucky, USA är en av de yngsta Miss World på länge.
Men hon uttrålar både mognad och flickaktighet. Något som Julia Morley, Miss world organisationens ägare, tycks gilla.
Opererade "plast"donnor  göre sig inte besvär i denna skönhetstävling.

Alexandria studerar och på fritiden tar hon gärna fotografier. Fotograf är målet i framtiden minsann.
Men innan dess gör hon succé framför kamerorna.
Och nu som Miss World. Det betyder ett år som ansiktet utåt  för organisationen vid välgörenhetsarbete o .dy. Olika världsdelar ska besökas, olika välgörenhetsprojekt klaras av.

Men det kirrar nog denna amerikanska galant!Alexandria innan finalen tillsammans med fjolårets vinnare Kaiane Aldorino.

Och dagen efter med sitt hov, 2an Emma från Botswana och 3an Adriana från Venezuela:3 damer som kommer att göra avtryck i världen.

eja

Kommentarer
Postat av: davve

Dani skriver ikväll på sin blogg att de flesta tjejerna redan första veckan visste att USA skulle vinna. hur vet jag inte men hon skriver att politik och pengar var orsaken. hon skrev också att usa och botswana blev buade på scen både av publik och av de andra deltagarna och att venezuela var den som alla hejade på.man akn faktiskt höra när man ser inslage tnär usa vinner att det buas i publiken så antar att faktiskt dani karlsson har rätt.

2010-10-31 @ 22:05:37
Postat av: Monica

Jag förutspår att hon börjar i All My Children och sedan någon anna serie,How I Met Your Mother eller liknande och vips så gör hon film.Eller?

2010-11-01 @ 16:51:40
Postat av: Jenny

men snälla dani vet mycket väl hur fusk går till! haha när hon själv blev "miss" sverige via hennes kontakter!

2010-11-02 @ 00:49:30
Postat av: Isabella

Jag tycker Dani är sjukt cool, bra förebild som inte håller tyst om sina åsikter och så vidare.. Frågan är bara varför hon inte lät någon annan, så som tvåan i tävlingen, åka till Kina istället.. För hon ville ju det verkligen i alla fall. Enda åsikten ang. ämnet! Johanna skulle nog åkt istället, för hon hade nog "velat gå runt och le".. vilket Dani inte gjorde.Dock all credit åt Dani som vågade säga emot när de behandlade tjejerna illa och så vidare! Man ska inte ta skit bara för att någon är "över" en... :)Kram!

2010-11-02 @ 15:50:54
URL: http://isabellastaberg.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0