Deltagarna anländer till Miss Universe 2011!Vackra Johanna från Costa Rica visar upp sig efter att ha anlänt till Brasilien och slutspurten av Miss Universe som avgörs 12 september.Miss Aruba seglar upp som storfavorit efter ankomsten till Sao Paolo. Mycket vacker!Puerto Rico räknas alltjämt i toppen, här flankerad av Mis Japan och Dom. rep.Pia från Finland räknas som nordens favorit-klassiskt blond och ståtlig. Men hon får se upp....Underbar bild av allas vår Ronnia som får sig en liten upputsning.
Ronnia stiger på listorna och har stor chans att tangera Renates 13-placering i Miss Universe vad det verkar.

Nu väntar olika deltävlingar och tillställningar där kandidaterna tävlar om att visa sig till sin fördel inför finalen 12 september.
Dags att vaska fram guldkornen!

eja

Kommentarer
Postat av: davve

Vågar man drömma om en svenska i topp5 i år?..ja kanske..om nån ska kunna göra det så tror jag på Ronnia faktiskt. kanske till och med vinst.men det känns som en önskedröm mer än ett realistiskt mål...hoppas att miss universum organisationen kan tänka lite outside the box detta året och kröna en icke-latina som vinnar.e...hoppas hoppas

2011-08-23 @ 17:56:37
Postat av: Anonym

well jag tror att latina vinner i år om inte latina så är nog usa! I asien finns det stora favoriter också som china,malaysia och filippinerna, men mest av favoriterna ligger i latina länder! som puerto rico, panama, columbia exempel.

2011-08-24 @ 09:13:00
Postat av: Malle

Storfavoriter på forum. sen visst mycket prestation men hoppas hon kommer långt förra årets storfavoriter vann inte så man vet inte men vi kan ju stötta och heja heja på våran Ronnia vi har ju inga direkta forum eller fanbaser hör i sverge som andra länder har

2011-08-25 @ 16:15:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0