Drottningar! förutspår: Lina Axmacher vinner Miss Universe Sweden 2011!!Hon är blond, fager, lagom lång-och vet att föra sig framför en kamera!
Dessutom har hon gjort en smart PR-turné sista veckan där hon besökt radiostationer, TV , tidningar mm.

Lina Axmacher torde vara vår nya Miss Universe Sweden när lördagen går mot söndag.
Detta är en kvinna som förstår att sälja in sig.
Via sin blogg håller hon oss underrättade. Hon har hyrt Klocksviten på Berns, tv-kanaler ska besöka henne, hon syns på PR-träff i Djursholm.
Mycket bra och företagsamt!

Kort sagt; Drottningar! blir inte överraskad om det är Lina Axmacher som vinner ikväll-hon beter sig redan som en Drottning!
Mediavan som hon är efter PR-uppdrag i USA-bara det ett plus, vet att föra sig i engelska språket!-samt olika tv-inslag i svenska media mm.
Drottningar! tror på denna blondin som mycket väl kan föra oss till seger i den stooora finalen...!Linas lyxblogg finner du på www.nt.se

eja

Kommentarer
Postat av: davve

ronnia fornstedt vann..utan att utmärka sig speciellt i sverigefinalen...hoppas på ändring i miss universum dock...bra vinnare trots allt.sen denice till miss internationalo lina till Miss Bikini World..hon såg lite besviken ut.o johanna thurínger till miss teen world..o renate cerljen till Miss Earth..känns som ett starkt svenskt gäng som vi skickar världen över iår.. skulle inte vara förvånad om sverige innan årets slut har en skönhetstävlingsvinnare på det internationella planet.sen återstår det o se om vi får en stark vinnare till miss world.

2011-06-12 @ 02:09:17
Postat av: eja

Drottningar! var på finalen-bilder och info följer!!eja

2011-06-12 @ 03:40:27
Postat av: Var på Berns

Ronnia var enligt mig den vackraste av dom! Och kollar man kroppsmässigt så var det den ENDA!!! som inte hade celluiter!!! Seriöst, hur fankan så många unga tjejer ha det!? Vackrast vann!

2011-06-12 @ 04:26:27
Postat av: Var oxå på Berns

Ronnia hade bra kropp, men såg slitnast och tröttast ut i ansiktet! Borde nog chilla med överträningen för det va absolut inte attraktivt att se en trött tjej vinna finalen! Gäsp!

2011-06-14 @ 21:43:04
Postat av: Var på Berns

Om hon såg så trött ut och vann, fatta hur stort hon hade vunnit pigg...

2011-06-15 @ 01:01:25
Postat av: Var oxå på Berns

Hon kan hälsa hem om hon ser ut så på den riktiga finalen ;)

2011-06-15 @ 01:23:57
Postat av: Daniella

Måste säga att jag verkligen uppskattar din blogg. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med det här?

2011-07-11 @ 08:17:35
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0