Smått och gott från Miss Universe Sweden 2011...Lina Axmacher hade som tidigare nämnts ett helt entourage av fans , familj och personal i publiken. Det filmades både för hennes egen show på nätet och av Strix som höll på med hemlig produktion för tv3(?)
I slutet av finalen utbröt tumult mellan ett gäng ungtuppar och Linas pojkvän. Det var nära till handgemäng men ordningsvakterna fick slut på gnabbet-tack och lov!
Det hade väl varit något, ett stort slagsmål mitt under kröningen av Miss Universe Sweden 2011?

Lina är dock en smart donna som vet att göra PR för sig. Inför finalen har hon gjort radio- och tidningsintervjuer med mestadels lokala stationer. Men det gäller att synas-tag lära alla nya aspiranter; kontakta media, visa att du är Miss Stockholm, Sundsvall, Alingsås etc!

Vad vann då vinnaren förutom äran att representera Sverige i Miss Universe i Brasilien i september?
Tja-intet mycket. Ett presentkort värt 5000 kr  och ett par skodon med glitterpaljetter:De ack så beramade skorna!

Och angående Ronnias vinnarklänning-visst var den lik Michaela Savics kreation från förra året?
Visade sig att den var undanlagd långt före man visste att Ronnia skulle tävla...
Men fantastiskt elegant var den-en typisk Miss-toilette!Allt har en baksida-så ock vår nya Miss Universe Sweden Ronnia Fornstedt som speglar sig i fotografernas blixtrar!
Men visst är det en fantastisk klänning hon bär?Denice Andrée var enda kvinnan som bytte aftonklänning mellan semifinal och final. Först var hon ihälld en stjärnbeströdd kreation, sedan en svart dröm kantad med strass i dekolletaget.
Vinnarvädring där också, månne? Så slutade hon 2 detta år också, och är Sveriges representant i Miss International.Fick en pratstund med Drottningar!s personliga favorit efter finalen-Cecilia Ragnarsson som utsågs till Miss Personality av sina medtävlande.
Hon kände sig nog färdig med den här organisationen nu. Efter två finalplatser utan topp3-placering så...
Men än har Cecilia inte försökt sig på Miss Earth-så ge inte tappt!
Drottningar! hoppas på Cecilia där!
Hon är allt för vacker att slösas bort....Jannie Calming försökte sälja in att hon är en högutbildad skönhetsDrottning-något som inte tycktes gå hem trots allt, bättre gick det när hon hyllade sina norrländska rötter.

Vinnaren Ronnia Fornstedt jobbar med att framkalla bilder i fotolabb, minsann. Man behöver inte vara akademiker för att lyckas!Vackra Ronnia innan finalen när hon minglade med Drottningar! och berättade litet om sina drömmar vad gäller Miss Universe etc. Nu får hon uppleva dem!

Renate Cerljen går från självklarhet till självklarhet!
Nu är det officiellt att det är hon som ska försvara de svenska färgerna i årets Miss Earth som avgörs i Thailand i november.Drottningar! håller tummarna!
Renate gjorde storverk som konferencier under finalkvällen. Hon hade fullt sjå att hålla reda på försvunna jurymedlemmar etc.
Detta är ett framtida tv-ämne-sanna mina ord!

Och Michaela Savic-Miss Universe Sweden 2010-lyste med sin frånvaro.
Hon har tydligen kommit ihop sig med arrangören vad det verkar.
Synd.
Det hade varit trevligt med åtminstone en Miss i domarbåset.
Nu utgjordes juryn av representanter från sponsorerna.
Utlovade Marcus Schenkenberg stod inte att finnas.

För övrigt var det svagt med kändisar i publiken.
Nalle Knutsson och Färjan-Håkan smäller knappas högt.
Men så var det Pingstafton och superhett i Stockholm...
Kändisarna kanske föredrog landet...?

Artistframträdandena var ack så många och inte kanske de bästa.
Nästa år får man gärna korta ned programmet litet.
Närmare sju timmar innan vinnaren koras känns lååångt.

eja

Kommentarer
Postat av: Isabella

Tråkigt att organisationen inte ens försöker förbättra ryktet som skönhetstävlingar har i Sverige.. De gör det bara värre.

2011-06-14 @ 12:52:50
URL: http://isabellastaberg.com/
Postat av: davve

ja tråkigt att organisationen tar sin egen tävlingen helt oseriöst...

2011-06-14 @ 22:22:00
Postat av: Isabella

Davve: Verkligen! Tyckte så synd om Renate som gång på gång fick rädda showen.. Hon gjorde dock ett riktigt bra jobb, få konferencierer som klarar av situationer som "inte står på manus".. Hon var otroligt proffsig!Lite skoj att man hörde henne via webbsändningen, när Joakim pratar.. Man hör hur hon klagar och skäms över juryn;"jag skämmer ju ut mig!"Nä, tjejerna och Renate lyfte VERKLIGEN showen.

2011-06-15 @ 10:09:08
URL: http://isabellastaberg.com/
Postat av: Sponsor

Vill bara klar göra en sak Ronnias kläningar kommer från en butik i Södertälje Princessa heter den ingen butik i Stockholm som det skrivs om det kanske va någon annans de gällde så släpp detta nu .ta reda på fakta först ..

2011-06-16 @ 08:40:54
Postat av: Anonym

Renate är så FUL fattar inte vad hon gör där. Hon passar inte ens in där

2011-06-19 @ 22:49:38
Postat av: svar: Renate ful

Detta kanske inte va Renates bästa bild, men hon har en slående utstrålning vilket bara lyser genom ett helt rum med 100 andra skönheter. Vissa blir bara bra på bild men saknar det där lilla extra, Renate är en sådan som har en vacker aura irl som ingen annan, och det är det som gäller på tävlingarna vilket fått henne att alltid komma i topp när det väl gäller. Bli inte blinda på alla bilder, träffa henne i verkligheten så ska du få se :)

2011-06-24 @ 01:10:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0