Mer om Ronnia!Ronnia Fornstedt utsågs till Miss Universe Sweden-finalen via en intern uttagning.Således har hon inte tävlat i någon delfinal och visat upp sig för publiken ännu.

Detta är hennes första skönhetstävling men hon räds icket.
Hon har drömt om Miss Universe sedan hon var liten-inte för att visa upp sin skönhet, utan den starka personlighet hon besitter.
Något hon vill ska skina igenom om hon blir Miss Universe Sweden 2011.

Ronnia har gått i internationell grundskola och är van att föra sig på engelska och är flerspråkig. Dock kan hon inte portugisiska ännu, men kan tänka sig att lära inför eventuell resa till Brasilien där ju Miss Universe avgörs i år.

Ronnia har modellat i några år. På fritiden umgås hon med vänner och familj, eller är ute i naturen och fotograferar.
Att ta bilder är hennes största hobby, vilket kan vara bra om man figurerar ofta framför en kamera som ju en Miss ofta gör.
Hon har ingen pojkvän ännu.

Ronnia anser sig politiskt medveten. Hennes mål som Miss Universe Sweden är att ge barn och ungdomar vägledning och stöd så de inte hamnar snett i framtiden.

En speciell talang hon vill framhålla är dansen, men även fotograferingen torde räknas dit. Detta är extra viktigt om man koras till Miss International som ju innehåller delmomentet talang.

Nu håller vi tummarna för 20-åriga Ronnia den 11 juni!

Heja heja, skanderar eja

Kommentarer
Postat av: Dandosh

i love u ! Storfavvisen=)

2011-05-31 @ 00:33:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0