Mardrömmar och finaste galastasserna!Som ett av delmomenten i Miss World ska deltagarna modella i aftontoiletter av lokala designers. Detta leder till vilt skilda uppfattningar om vad som är elegant.
Se själv: Ovan Miss Norge  som tycks ha glömt kjolen hemma. Inte bra-3 Dottning!troner.Filippinerna i raffigt rött. Spännande och iögonfallande. 8 Drottning!troner (av 10).Afrikanska designers tycks ha egen syn på mode, Kenya får  2 Drottning!tronerJamaica i böljande sky av lila-och de obligatoriska paljetterna! 7 Drottning!troner3 skräckobjekt-Vitryssland som lampskärm, Tyskland i genomskinligt och Irland i hudfärgat genomskinligt dekolletage. Ugah!! 2 troner rakt igenom.Barbados i mardrömskreation. Vad tänker månne designern? 1 Drottning!tronColombia i kort med långt-inte så fint, 2 troner, och så Costa Rica  med samma tanke men ack så elegant och arbetat-8 Drottning!troner!!Elfenbenskusten i en kreation som hör hemma i Elfenbenskusten. 1 Drottning!tronEnkelt är oftast elegant-så ock den röda på Miss Albanien-8 Drottning!troner, sedan går det utför, 4 för Botsvana, och 1 tron till stackars Cypern som tycks förlagt toppen.

Och hur tedde sig vårt svenska hopp i detta moment månne?
Nicoline bar denna röda kreation under Top model och är en av 20 att göra upp om titeln. Men det var knappast klänningens förtjänst, eller vad tycker du?

Nicoline får 4 Drottning!troner för denna röda säck. Men Nicoline för sig elegant som den vinnaraspirant hon är!

Tävlingens vackraste kreation då?
Här kommer den:Klassisk elegans på Miss Rumänien som minner om forna Hollywoodstjärnor. 9 Drottning!troner!

eja

Kommentarer
Postat av: davve

nicoline skrev på sin blogg att hon skulle få sin klänning insydd så hon fick lite midja...:).. låter bra...tror stenhårt på en bra placering för nicoline...

2011-11-03 @ 12:58:57
Postat av: Crazy4thisgirl

Klänningen Nicoline hade på sig var hemsk. Hon har ju en jättefin figur, varför då sätta på sig ett tält som gör så att hon får längre överkropp än underkropp. Och vad hände med midjan? Den som designat klänningen vet nog inte hur en kvinnokropp ser ut för annars skulle ju personen ha designat så att den framhävs istället. Inte snyggt alls, men det kunde ju ha varit värre. Men Nicoline va jättesnygg, synd att klänningen va så ful.

2011-11-13 @ 23:05:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0