Miss International rullar på!Miss International är inne på andra veckan och här råder ingen brist på mediabevakning.
Svenska Denice ligger alltjämt i topp på de olika forumen-men nu kommer vackra Miss Indonesien starkt. även Vietnam stiger på listorna och många tror på hemmanationen Kina i år.
Idel asiater i topp men så är detta en stor tävling i den regionen. I ett decennium höll man till i Japan, nu är det Kina som gäller.

Finalen hålls 6 november.
Förra året vann Venezuela och det är många som hoppas på samma land i år.
Latinskor eller asiater i all ära- men nu är det väl dags för en svensk seger i denna anrika tävling som vi faktiskt aldrig vunnit?Vår vackra Denice under välkomstmiddagen! Ska hon vinna Sveriges första Miss International-titel?
Många tror på denna mörka skönhet,
Drottningar! håller tummarna-och tårna!!Några från det sydamerikanska "laget"-Bolivia deltog i Miss Intercontinental tidigare i år, Venezuelas Jessica blev finalist i Miss earth(längst till höger) härom året.
Nu är hon ute efter 1aplatsen minsann!

eja

Kommentarer
Postat av: Anonym

tror det som är i top 3 är nog Vietnam,Indonesian,Eller Columbia om inte columbia så är det nog Venezuela, och då vinnare ligger mellan Vietnam och indonesian, för jag tror inte att miss international vill ha back to back liksom! så tror inte att venezuela vinner.

2011-10-24 @ 16:12:14
Postat av: davve

heja heja sverige

2011-10-24 @ 22:49:42
Postat av: Belle

Så här långt gör Denice ett fantastiskt jobb i MI. Om den här tävlingen är rättvis så borde Sverige har en stor chans på kronan. Heja Sverige!

2011-10-25 @ 07:43:35
Postat av: J

Denice var vacker, hoppas hon vinner hela tävlingen (:

2011-10-25 @ 22:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0