Som julgransbollar.....!

 
Se så de tindrar, topp 5an i Miss Universe 2012! Som julgransornament i rött, grönt, vitt och melerat.
Vackert! Man har blivit trött på den vita trenden som dominerat skönhetstävlingarna....
Största överraskningen måtte vara Brasilien som knep 5eplatsen med den äran!
 
Själv såg jag galan streamad via Venevision, Venezuelas officiella tv-kanal, och wow, vad det var påkostat!
De hade egen studio med bisittare och Mariangel Ruiz, f.d Miss Venezuela, som programledare!
I varje reklamavbrott kom hon in och kommenterade det som skedde med 2 stora posters av Miss Venezuela i rekvisitan mm. Det kändes som en lyxigare variant av schlager-EM må ni tro.
 
När ska det bli så här hemma, månne?
 
Nåväl-det bättrar sig. Nyhetssiten www.nyheter24.se  har bevakat årets final och har flera reportage om svenska Hanni och såklart ett stort uppslag med vinnaren Olivia Culpo! Väl värt att söka upp.
 
Även GT/Expressen har bevakat Hanni via webben. Både inför-intervju och eftersnack, även om de envisas med att kalla Hanni Hanna i senaste snacket....tsss...
www.gt.se  eller expressen via nöjessektionen www.expressen.se
 
 
Hanni i den beramade aftontoiletten som var flera storlekar för stor, efter att hennes ordinare klänning gått sönder.... Men det gick ju bra ändå, även om vi inte tog finalplats.
 
Nu ska Hanni plugga vidare till läkare, och lämnar skönhetstävlingsringen...(?)
 
eja

Kommentarer
Postat av: Anonym

Aldrig. Det va populärt förr men nu? Jävla b tävling. VEM vill va med och tävla när ALLA är sönder opererade? Förr i tiden va det äkta skönheter och då va det populärt i Sverige. Många gånger vann Sverige men nu? Vem bryr sig? Kolla miss Thailand detta året hon va så opererad att hon inte såg asiatisk ut ens . Äckligt

2012-12-22 @ 16:04:13
Postat av: Belle

Det är en kränkning mot Eurovision att även bli nämnd tillsammans med skönhetstävlingar. Eurovision är så mycket större och bättre än någon av skönhetstävlingarna. Eurovision har fler tv-tittare per år än de största skönhetstävlingarna Miss Universe och Miss World.Ändå är dessa tävlingar menad för hela världen medan Eurovision huvudsakligen är för Europa. Intresset för skönhetstävlingar är mycket lågt världen över....Jag kan förstå detta. Det är ju samma jävla länder som placerar sig varje år. De är så jävla riggade. Så NEJ skönhetstävlingar kommer ALDRIG att bli populärt i Sverige igen.
Förresten om denna blogg är om drottningar varför har du inte nämnt årets riktiga drottning, LOREEN???? Denna kvinna har gett Sverige mer stolthet än någon av de fejkade damerna från skönhetstävlingarna. Alla tjejerna i skönhetstävlingarna är såååå fejkade och falska... Loreen är en riktig vacker kvinna somär bra på det hon gör.

2012-12-24 @ 21:12:37
Postat av: Anonym

BELLE.. BARA FÖR ATT DIN SVERIGE HAR INTE GÅTT VIDARE PÅ MISS UNIVERSE SÅ GNÄLLER DU.. LOL.. NI REPRESENTERAR JU DÅLIGA KANDIDATER!! OCH NI VET REDAN ATT ASIAN OCH LATIN AMERICA ÄR POPULÄR .. SKÖNHETSTÄVLINGAR ÄR POPULÄRA DÄR

2012-12-24 @ 21:56:03
Postat av: Belle

Anonym, delvis har du rätt. Sveriges kandidater är inte alltid så bra. Men detta beror på att intresset för dessa tävlingar är så lågt. De vill bli modeller istället. Med lågt intresse medföljer brist på sponsorer och pengar. Men oavsett så placerar sig samma länder oavsett om de har bra kandidater eller inte. Tävlingarna är riggade som fan. Åhhhhh WOOOOOOOOW skönhetstävlingarna är populära i Asien och latinamerika?? Ja det är ju sååå imponerande för tävlingar som är avsedd för HELA världen. Eurovision har fler tittare årligen än samtliga skönhetstävlingar.. Skönhetstävlingar är SKIT!

2012-12-24 @ 22:09:17
Postat av: Anonym

HAHAHAHA BELLE.. EUROVISION HAR BARA 100 MILJONER UNGEFÄR.. OCH SKÖNHETSTÄVLINGAR HAR 1 BILJON..

2012-12-25 @ 09:57:59
Postat av: Anonym

OCH JA BELLE DU SER VÄLL ATT ASIAN KANDIDATER OCH LATIN AMERIKA ÄR POPULÄRA ELLER!!!

2012-12-25 @ 09:58:24
Postat av: Anonym

HÄLLKÄFTEN DU O DINA EUROVISION... DU BABLAR HELATIDEN OM EUROVISION LOL.. VEM BRYR SIG...

2012-12-25 @ 10:07:35
Postat av: Davve

Anonym, dags att coola ner lite. Och för det andra så är Eurovision större. Den har 100 miljoner tittare i EUROPA bara här.. Självklart kollar fler rent så på miss universe potentiellt eftersom det sänds över hela världen!!!!!!!!! Tänk lite. Sen har jag svårt att tro på siffran en miljard. Knappt ingen kollar i europa . Och intresset är ändå inte jättestort i Asien och Afrika.. Och delar av sydamerika.. 250- 500 miljoner ser jag som en
mer rimlig summa. Förövrigt är det inte en biljon på svenska utan en miljard! :)

Jag tycker eja ska ta bort hela eran korkade konversation.

2012-12-25 @ 13:07:03
Postat av: Belle

Eurovision har fler tittare är Miss World, Miss Universe ect. Mellan 100 miljoner och 600 miljoner tittar på det varje år. Eurovison är världens största tv-show bakom superbowl. Varken Miss Universe, Miss World eller någon annan skönhetstävling kan mäta sig med Eurovison.

Anonym du kan sluta låtsas vara svensk. Det är solklart att du är en idiot från Filippinerna.

2012-12-25 @ 22:28:01
Postat av: Snygg

Venezuela är transaminase.

2012-12-26 @ 13:20:59
Postat av: Davve

Belle, ja anonym är antagligen en "invandrar svensk" bor här och njuter av våra rikedomar... Samtidigt som han trashar allt som är svenskt. Typiskt... :)

Killen kan inte änns stava ordentligt...

2012-12-28 @ 11:28:53
Postat av: Anonym

Jag hoppas att vi nästa år skickar betydligt bättre kandidater. Miss Earth Sweden var så charmig men Miss International Sweden såg otroligt alldaglig ut och hade ingen hållning, Miss Universe Sweden var vacker men hade ju som sagt otur under tävlingen.. Plus att hon ser aningen gammal ut?

Jag hoppas att intresset för skönhetstävlingar i Sverige blir större så att vi nästa år har lite bättre kandidater!

2013-01-06 @ 11:46:57
Postat av: Pinsamt

Hanni Beronius saknade National Costume!!!
Och påstod sig ha vrickat foten... Inte en SKYMT på hennes blogg om någon bild på national costume trotts att flera läsare har frågat om hon kunnat lägga upp en bild på att man åtminstone kunds få se dräkten iallafall...

Miss Sweden är den enda som saknas...
http://ohnotheydidnt.livejournal.com/74207059.html

2013-02-28 @ 16:00:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0