Miss World 2012 är igång!

Så har den startat årets final av Miss World som avgörs i Inre Mongoliet, Kina. Över 100 segerträngtande skönheter väller nu in i det forna öst som såg så förhatligt på detta glitterevenemang. Men nu är det där det största intresset verkar finnas.
I takt med att kandidaterna anländer ändras omvärldens intryck. Damerna från Asien höjs till skyarna medan de europeiska tävlande känns kalla och inte så uppåt...En stjärna som lyser extra starkt är Miss Colombia som mycket väl kan knipa topplacering.
Vår svenska Sanna gör inte mycket väsen om sig, men än har tävlingen bara börjat.
Den 18 augusti avgörs det hela. Vi får se om hemmanationen Kina håller till dess eller blir omsprungen av en "dark horse" såsom Vietnam eller Tjeckien.
Spännande!

eja

Kommentarer
Postat av: davve

Man måste också räkna in att de europeiska tjejerna har rest väääääldigt långt för att komma till Kina medans de asiatiska tjejerna såklart inte har behövt åka så många timmar dit. kanske tar några dagar innan dom har jet-laggat klart och kommit igång igen. Hoppas vi!!

Sen även om jag såklart är patriotisk och hoppas på Sanna så är mina realistiska förhoppningar små. Det är tyvärr hårdare konkurens i år än någonsin innan. Och ja jag vill inte såra Sanna men tror hon kanske inte har riktigt det där lilla extra. Men hoppas jag får äta upp mina ord den 18 Augusti i finalen! Eja om du vill får du gärna mejla mig med din privata uppfattning om sannas chanser alltid kul att mejla lite.
heja sanna!

2012-07-19 @ 23:35:10
Postat av: davve

Min uppfattning är att det är Israel och Colombia i topp just när det gäller inför-snacket enligt fansen.

2012-07-19 @ 23:39:17
Postat av: davve

Jag bara drömmer om att sverige ska få en vinnare i en av de fyra stora skönhetstävlingarna inom de närmaste åren.. helst då i finaste valör som Miss Universum eller Miss World. Tror en sådan vinst skulle få mycket uppmärksamhet i media faktiskt...när vi väl vinner!

2012-07-20 @ 01:17:45
Postat av: Anonym

hahahah dom säger att sanna är som pornstar hennes bild..

2012-07-20 @ 19:32:28
Postat av: marjan

Tack för informationen, mycket fin sidan o rolig jag tittar ofta på den

2012-08-08 @ 12:37:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0