Miss Universe Sweden 2012 Södertälje är.....!

Drottningar! begav sig söderut i dag för att bevittna delfinal 5 i Miss Universe Sweden 2012.
Södertälje bjöd på fint väder och mitt i stan hölls finalen på scenen vid Politikertorget.

Och visst blev det succé när 12 skönheter äntrade scen och visade upp sig för den taggade publiken. Precis som det ska vara under en lyckad skönhetstävling!

Dags för de tävlande att visa upp sig under ledning av konferenciere Denice Andrée som ju representerade oss med den äran i Miss International 2011.

Var så goda, jag ger er Miss Universe Sweden 2012-Södertälje:Skönheter på rad i finalen. De kom från Sollentuna, Norrköping, Stockholm-ja kort när sagt från hela regionen för att slåss om titel och ära.Drottningar! fann flera favoriter, bl.a nr 1 Jennifer som syns längst till höger på bilden. Trots enkla jeans och tröja lyste hon starkast  på scen.Det obligatoriska bikinimomentet möttes med stort jubel!Efter artistframträdande så utsågs så en topp 3-där 2 får 2a chansen och vinnaren gick direkt till final.
Här ses de tre i topp; Jennifer, Sally och en  "gammal" bekant, Jannie Calming som ju tävlade i stora finalen i fjol.

Så vem vann då månne?
Jo, årets Miss Universe Södertälje är:Mörkhåriga Sally som känns som en kopia av undersköna Madeleine Stowe från såpan Revenge på tv3.
Och visst var hon klädd för seger i aftontoilette och glimrande bijouterier!

Jannie och Jennifer blev alltså 2a chansen-deltagare och slåss nu om en plats i finalen via röster på officiella hemsidan www.missuniverse-sweden.com Vinnaren intervjuas av Denice Andrée!2a chansen-deltagaren Jannie Calming mindes Drottningar! från förra året och bjöd på ett varmt leende.
Månne får vi se henne i finalen 2012 ånyo?

 

Regerande Miss Universe Sweden Ronnia Fornstedt delade ut titeln Miss Södertälje till Sally!Konferenciere Denice Andrée strålade under finalen. Vid eftersnacket visade det sig att hon har massa fransmän som gillar henne. "Måste bero på det franskklingande namnet" resonerade den mörka skönheten.

Det om detta. Nu ser vi fram emot nya delfinaler och den stora galan i slutet av augusti.
Drottningar! hänger med!!

eja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0