Miss Universe 2012 avgörs i USA den 19 december!

Så har det ÄNTLIGEN beslutats-Miss Universe 2012 avgörs 19 december i Nevada USA.
Det satt långt inne-regernade Miss Universe Leila Lopes intar rekordet som den mesta Miss Universe någonsin-närmare 19 månader minsann!
Men nu är det bestämt, sedan Dominikanska republiken backade ur hålls finalen i Nevada på välkänt spelhotell, som den ju gjort tidigare.
Synd bara att det blir mitt i julstöket. 5 dagar före julafton är det inte många som har tid att koncentrera sig på världens kanske största skönhetstävling-eller?
Hoppas på jultema i år i alla fall.
 
Svenska Hanni beronius får köpa julklapparna i tid om hon ska hinna allt innan julafton. Och vinner hon blir det till att fira jul i New York minsann-inte fy skam det heller  kan tyckas.
 
 
Miss Ecuador universe verkar redo för Miss Universe och julhelgen i denna vackra coctaildress. Caroline Aguirre anses som favorit i årets Miss Universe som äntligen fått finaldatum och plats.
 
Den 19 december hejar vi på Caroline, vårt svenska hopp Hanni Beronius och alla andra!
 
eja

Kommentarer
Postat av: Hanni Beronius

För första gången har jag misse-nyheter före dig Eja ;-) Här har du lite gottigt från Norges final där jag korade vinnaren ! Kram Hanni http://www.missuniverse-sweden.com/Hanni/Winners--Miss-Universe-Norway-2012--Miss-Earth-Norway-2012-299P1

2012-09-29 @ 22:25:48
URL: http://www.mondoblog.se/hanni

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0