Finfint besök under Miss World Sweden/ Miss Supranatural Sweden!

 
Glitter och glam väntas under veckoslutet 8-9 juni när årets svenska Miss World- och Miss Supranational utses på Silja Symphony.
Men inte nog med det-självaste Ekaterina Buraya som vann hela Miss Supranational kommer att delta under finalen, liksom 2013 års Miss Finland, Miss Polen m.fl. Dessa kommer att sitta i juryn som utser våra kandidater i dessa världsomspännande skönhetstävlingar.
 
Spännande att se en världsMiss på plats, tycker Drottningar! och gör sig redo för Ekaterina minsann.
Skepp ohoj!
 
eja

Kommentarer
Postat av: GLAD

Äntligen en seriös tävling och final med domare som kan sin sak!!! Bingo Rimer, Bobby Odunco och deras silikon tjejer gå och lägg er!!!!
Lämna plats åt de riktiga!!! Miss World Sweden, Miss Supernational av Miss Queen Of Scadinavia. Seriösare än så blir det inte!!!! Peter Hadward :) tidigare licens hållare av svenska Miss Universe då den var som seriösast och fortfarande hette Fröken Sverige och sändes på TV!!! Det var innan Bingo Rimer och Slitz kom och förstörde allt så att Vecko Revyn kom att sluta som sponsor och bojkottade Fröken Sverige! Och Panos Emporio insåg att den tävlingen inte hade någon framtid..

2013-02-28 @ 15:22:11
Postat av: Anonym

supranational är inte seriös tävling lol

2013-03-28 @ 09:40:44
Postat av: peppe

Miss Supranational är väldigt seriös tävling,kolla på den,,,

2015-11-13 @ 20:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0