Miss Finland 2013!

 
I mitten tronar Miss Finland 2013 som nu ska representera vårt östra grannland i Miss Universe. 2an i grönt torde gå till Miss World och brunhåriga 3an kämpar för blå-vitt i Miss International där Finland slutade på silverplats förra året minsann.
 
Ingen av de tre var topptippade förutom möjligen 2an så det lär li diskussioner bland finländarna över Lottas seger.
Men visst bär hon klassiska finska drag-blondin med blå ögon?
Hon kan nog gå långt i Miss Universe ska ni se....
 
I år har Miss Finland  skrivit nytt tv-kontrakt och vi kunde inte följa tv-sändningen i Sverige då man inte längre visar showen i MTV3 utan i Nelonens sidokanal. Attans....
 
eja

Kommentarer
Postat av: Anniina

Själva organisationen är inte ny utan det är samma organisation som ordnat Miss Finland sedan 2010, det var då som Sunneva Kantola kom in i bilden första gången. Och Eino Makunen som varit med sedan 1962 är med fortfarande fastän i en mer diskret roll än tidigare.
Dock är det rätt att rättigheterna att visa Miss Finland på tv ändrats från MTV3 till nelonen media.

De har också fått med sig fler sponsorer och samarbetspartners än tidigare, men i grund och botten är det fortfarande Finnartist OY som har hand om Miss Suomi och ingen annan.

Du kanske ska börja lita på tillförlitliga källor istället och ta reda på fakta.

2013-05-06 @ 09:57:07
Postat av: eja

Ord och inga visor-och allt det för att jag nämnde ny organisation?
Men rätt ska vara rätt-endast tv-kanal är ny.
Och årets vinnare Lotta;-)

eja

2013-05-06 @ 21:36:57
Postat av: Anniina

Då det i Finland är tudelat om hur Finnartist sköter Miss Suomi tävlingen och det varit stort rabalder om hur många anser organisationen för dålig samt att de inte satsar på sina missar. Därför tycker jag det inte är mer än rätt att påpeka om folk nämner att det är en ny organisation fastän det inte är det.

Jag anser bara att om organisationen visar förändring och folk förklarar det som en ny organisation fastän så inte är fallet så ger det en orättvis bild.

Om du tar illa upp för lite faktakorrektur så kanske du ska kolla upp din fakta innan du skriver osanning

2013-05-07 @ 16:00:28
Postat av: davve

anniina, tycker du ska slappna av lite. denna blogg är ingen "sannings central" det är en blogg med riktning mot skönhetstävlingarr. tror inte eja hade något emot att du gav information utan det handlar om tilltalet, okej eja hade fel men man behöver inte få det att låta som att eja har begått ett brott i paritet med mord :) kanske dags för dig att ta dig ett finskt bastubad och lugna ner dig lite :) tycker mest du gör bort dig som tar dig själv på sånt allvar.

2013-05-08 @ 01:00:31
Postat av: eja

Visst ska det vara rätt på Drottningar! Därför är det bra när man som Anniina påpekar fel-men att kalla att jag tar illa upp förstår jag inte? Det var snarare tonen i meddelandet jag fann litet ohövlig.
Nu är allt tillrättalagt-tackar Davve för stödet, och hoppas Anniina fortsätter kommentera här-även när det gäller något positivt;-)

eja

2013-05-08 @ 21:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0