KIKKIs nygamla CD en fullpoängare!

 
 
 
Härom veckan sammanstrålade Drottningar! med La KIKKI när Göteborg och KIKKIland besöktes.Och visst var det ett härligt möte!
KIKKI sken på scenen och mötte publiken efter det omtumlande dramat som belyses genom hennes många sångtexter. Hur det svartaste går över till ljust och det finns ett hopp bakom nästa krök.
 
30 år efter Midnight Sunshine, släpper KIKKI albumet på nytt, nu med 4 nya sånger som parhästen Sulo tåtat ihop.
Det är svängiga Country Twist där KIKKI konstaterar att det inte är bluegras utan svängig country and western som gäller.
Vidare duetten Home at last tillsammans med Sulo-en helt underbar bit som man gärna vill sjunga med i och ta en svängom till.
Så följer en riktig rökare i Ballroom Blonde-KIKKI sjunger som den countryDrottning! hon är med attityd och glimten i ögat.
Allt avrundas med KIKKIland, en riktig svensktopplåt, om Svensktoppen vore sig lik vill säga....
Midnight Sunshine -again är en fulländad countryskiva och ett fulländat KIKKI-album. De 12 gamla låtarna är inspelade i Nashville och andas genuin country, med de 4 nya  är skivan fulländad.
30 år senare är Midnight sunshine-again lika aktuell som någonsin.
Yihaaahh!!
 
 
En skrattande KIKKI pustar ut efter 2,5 timmar på scenen. Hon har just levererat ännu ett framträdande av KIKKIland där hon river av ett 10-tal låtar och skådespelar med den äran. Vad väntar härnäst-Kungliga Dramaten månne??
 
eja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0